Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Banalna Alinka

mam dosyc mojego zycia jestem nieszczesliwa

Polecane posty

Gość mark40
jak cały tydzień głabie żyjesz na koszt innych to w niedzielę możesz popracować nic ci nie będzie

Gość gość
ty nieszczęśliwe i banalne beztalencie. Jesteś NIKIM, potrafisz tylko bluzgać, niczego w zyciu nie dokonałeś i pocieszasz się, że "wszyscy" tak mają. Otóż nie, nie wszyscy ty smierdzący gnoju.

Gość gość
nigdy w życiu nie zyłam na koszt innych ty żałosny kundlu

Gość mark40
o to ja bluzgam i wyzywam idz ty lepiej do swojego psychologa potem przypal sobie ziólko i dalej opowiadaj oswoich talentach na forum i o swiecie okrutnym który cię nie docenia . Pozdrawiam serdecznie .

musze tu cos napisac nie moge sie powstrzymac bo jak widze temat pod tytulem ''mam dosc mojego zycia, jestem nieszczesliwa/nieszczesliwy'' to az mnie cos bierze zeby cos powiedziec takim ludzia. ok zaczynamy: 1. puknij sie w czolo 2. jesli nie pomoze, popros kogos niech Ci przypieprzy mlotkiem 3. masz kompleksy idz do psychiatry, na psychologa za pozno 4. nie pomoglo? spotkajcie sie wszystkie wy majace dosc zywota baranki i zbiorowo sie husnijcie ;] 5. wiem to co napisalem bylo: * brutalne * chamskie * egoistyczne Ale to wszystko mialo swoj cel, poniewaz jest nadzieja ze zakompleksione 14-nastki przestana sie zalic i spamowac masowo jak im zle bo tata dal szlaban albo ze musza pozmywac po obiedzie. Pozdrawiam wszystkich normalnych ;]

Gość gość
W przeciwieństwie do ciebie nie muszę latać do psychologa, palić ziółek ani sie pod nikogo podszywać bo swietnie sobie radzę w życiu i nie potrzebuję wylewać swoich frustracji pod cudzym imieniem.

skoro jestes szczesliwa to po co sie udzielasz do mnie z jakas aluzja? To bylo skierowane do tych nieszczesliwych, majachych dosc zycia dzieci ktore wala scieme ze maja 25 lat ;] wiem jestem chamski ;*

Gość mark40
[zgłoś do usunięcia] DiesIrae musze tu cos napisac nie moge sie powstrzymac bo jak widze temat pod tytulem ''mam dosc mojego zycia, jestem nieszczesliwa/nieszczesliwy'' to az mnie cos bierze zeby cos powiedziec takim ludzia. ok zaczynamy: 1. puknij sie w czolo 2. jesli nie pomoze, popros kogos niech Ci przypieprzy mlotkiem 3. masz kompleksy idz do psychiatry, na psychologa za pozno 4. nie pomoglo? spotkajcie sie wszystkie wy majace dosc zywota baranki i zbiorowo sie husnijcie ;] 5. wiem to co napisalem bylo: * brutalne * chamskie * egoistyczne Ale to wszystko mialo swoj cel, poniewaz jest nadzieja ze zakompleksione 14-nastki przestana sie zalic i spamowac masowo jak im zle bo tata dal szlaban albo ze musza pozmywac po obiedzie. Pozdrawiam wszystkich normalnych ;] Nareszcie ktoś normalny. Pozdrawiam .