Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczykanka

Teść podniósł mi ciśnienie i to bardzo

Polecane posty

Gość szczykanka

Dowiedziałam się że moja szwagierka, siostra mojego męża ta nieudacznica została odcięta od prądu i gazu oraz wyłączono jej telefon. Dowiedziałam się że mój teść uregulował również nie tylko jej rachunki a jej długi. A tutaj moim dzieciom potrzeba tak - synkowi kupić podręczniki, kredki, długopisy do szkoły - córeczce kupić bloki, czytanki, zeszyty do przedszkole - brakuje mi pieniędzy na ubranka a on co? jakiejś tam niezaradnej kobiecie, samotnej matce takie prezenty robi. Ja zauważyłam że kupił on dla jej syna podręczniki, plecak i ubranka do szkoły. Właśnie dzisiaj spoliczkowałam teścia przy całej rodzinie, myślałam że mi odda ale powstrzymał się z tym że powiedział mojemu mężowi że do końca przyszłego tygodnia mamy się wyprowadzić.

Gość ładniejsze jest Durex
marniutko :P zero wiarygodności

Gość gość
Tak bezdennie marnego prowo dawno nie było. -10/10.

Gość szczykanka
To nie jest prowokacja. Ja jestem wściekła na to co on robi, po prostu okrada on moje dzieci i przy okazji mojego męża płacąc za tamtą takie rachunki. Jutro zadzwonię do niej i spytam się kiedy odda pieniądze, ja nie ustąpie i na to nie pozwolę.

Gość ładniejsze jest Durex
idź spać :P

Gość gość
Ale czemu okrada Ciebie i dzieci , męża .Jestescie wy rodzicami i powinniscie zadbac o wszystko dla dzieci on nie ma obowiazku wam nic dawac ani kupować .Jak nie masz na przybory i ksiazki udaj sie do Mops-u i załatw od września stypendium dla dzieci

Gość szczykanka
Mąż zarabia 1500 złotych na rękę Ja nie pracuję To jak mamy sobie dać radę. A córce i jej dzieciakowi z jakiej racji zrobił takie prezenty. Jutro dzwonię do szwagierki że ma oddać nam pieniądze.

Gość fotel
może prowo,a może szara rzeczywistość w jakieś po PGR-owskiej wsi lub w innym zapyziałym miasteczku w północno-zachodniej polsce.( tam jakoś najwięcej patologii).

Gość gość
W jakim masz wieku dzieci ? Słuchaj idz do Mops-u albo udaj sie do dyrektorki szkoły i powiedz jaka masz sytuacje jeżeli Mops odmówi ,znam przypadki ze swojej szkoły ze matki które zwracały sie o pomoc dostały od szkoły wyprawke idz co ci zależy a ona nie odda pieniedzy i rozpętasz burzę w rodzinie

Gość szczykanka
To ona ma na starszym człowieku żerować i się dobierać do rodzinnych pieniędzy. Ja widzę że teściowi nie zależy na odzyskaniu pieniędzy, powiedział mi że to są jego pieniądze i robi z nimi co chce. Mój syn ma 9 lat Córka ma ponad 5 lat Co z tego że pójdę do mopsu. Jak teściowa wypomina nam że powinniśmy zaoszczędzić bo mieszkamy z nimi, nie płacimy rachunków i jedzenie też mamy za darmo.

Gość gość
A macie za darmo jedzenie itp ?

Gość gość
siostra twojego męża czyli jego córka - dobrze rozumiem? i ty masz pretensję, że facet swojej córce pomaga? idiotka, niech więc tobie twoi rodzice pomagają.

Gość gość
To musi byc prow bo nie wierze,ze sa tacy durni ludzie jak autorka

Gość szczykanka
Tak. Jedzenie mamy za darmo, teściowa gotuje dla wszystkich obiady, robi nawet śniadania i kolację. Ja i mąż nie jedliśmy dzisiaj kolacji, teściowa nas nie wołała żebyśmy przyszli. Nie wiem, może moje dzieci dostały coś do jedzenia. Szwagierka było z rodzicami szczególnie z teściową długo pokłócona ale w końcu się pogodziły. Dzisiaj widziałam jak teściowa robi zakupy żywnościowe i zanosi do mieszkania swojej córki, całą lodówkę pewnie jej zapełniła.

Gość gość
Chyba prowo to na ksiązki spokojnie powinnas odłożyć juz w czerwcu wiadomo jakie sa potrzebne itp

Gość mama bezmięsnych córek
:D :D :D autorko, głupia pindo, dlaczego Twoi rodzice Ci nie pomagają?

Gość hch
ja też chce w takim układzie mieszkać z teściami i nie płacić rachunków spłacać kredytu hipotecznego za darmo się ( na wpierdalać, nasrać i nie martwić się o nic jaka beznadzieja. Cały twój wydatek to zadbać o własna d**ę to co ty robisz z 1500 złotych co miesiąc bo chyba wszystko wydajesz na kosmetyki i dojazd do pracy twojego męża. Dobrze że cie teście pogonili takiego darmozjada

Gość gość
No ale przecież Twój teść to ojciec twojej szwagierki a Twoje dzieci to tylko wnuki więc o co chodzi .

Gość gość
no nie, musze coś napisać po pierwsze twoje dzieci, Twój problem teściowie nie muszą wam pomagać, to ich dobra wola powinnaś być wdzieczna, nie stać was na dzieci to było ich nie robić skoro nie macie na jedzenie ani gdzie mieszkać, jesteś roszczeniowym pasożytem, rusz d*pe i idz do pracy, wiadomo że ojciec prędzej pomoże własnej córce niż obcej babie, ty masz męza ona nie, jego sprawa co robi z włąsnym pieniędzmi

Gość gość
sama jesteś nieudacznicą i pasożytem naklepać dzieci i wyciągac łape to umiesz ale isc do pracy to juz nie, nie zakrywaj sie dzieć ty leniu

Gość szczykanka
POWTÓRZE WAM JESZCZE RAZ TO CO GDZIE INDZIEJ NAPISAŁAM Mąż zarabia grosze. Wydajemy czasem na jakieś kosmetyki, jedzenie na mieście lub od czasu do czasu kupię sobie jakąś bluzkę. Nie pracuję bo nie mogę znaleźć pracy. Byłam już w czterech w ciągu dwóch miesięcy I praca to praca sprzątaczki - nie podobało mi się to II praca to praca w salonie play - ciągle stres, itp. Proponowano mi żebym została ale zrezygnowałam z tego III praca to praca na taśmie ale za ciężko I 4 praca to praca biurowa ale też cały czas stres itp. Nie dałam rady. Jeszcze wczoraj byłam na rozmowie o pracę z kierowniczką tesco. Praca na kasie i przy wykładaniu towaru i jak to zobaczyłam to było ciężko, chociaż kierowniczka proponowała mi żebyśmy już podpisały umowę i od poniedziałku zaczęłabym pracę. Po prostu żadna z tych prac mi nie odpowiadała, chociaż te wszystkie prace były kilka kroków od mojego domu. Mój mąż nie wydaje na dojazdy ponieważ również ma pracę blisko domu.

Gość to nie prawda że kobieta ma
to jest bardzo dobre provo zdecydowanie, w końcu coś nowego

Gość gość
Ty jesteś nie przystosowana do życia i do pracy, w której nie umiesz się utrzymać, wszędzie jest stres, trzeba się przyzwyczaić. Najlepiej mieć kasę i nie pracować ale tak nie ma, Ty nic z siebie nie dajesz tylko byś brała

Gość gość
toz to provo nie odpisujcie po co karmic trola :D znudzi sie i temat upadnie jasne raz sprzataczka raz biuro raz ....

Gość gość
ej,ten temat byl wczoraj! Autorko,dlaczego nie kontynuujesz tamtego,tylko na nowo zakladasz?