Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22lata

młoda mama

Polecane posty

Gość 22lata

Mam 22 lata i dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, czy to odpowiedni wiek?

autorko to już zależy wyłącznie od ciebie wiek tu nie ma znaczenia w tym momencie:) ja mam 20lat i jestem w ciąży , chcianej oczywiście:)

Gość axla
ja się dowiedziałam kilka godzin temu, że będę miała dziecko, mam 24 lata, ale to nie o wiek chodzi, zawsze jest odpowiedni moment jak w główce i w życiu jest wszystko poukładane ;) choć nie planowałam dziecka przez najbliższe kilka lat :P

Gość gość
nikt Ci na to nie odpowie ;) pewnie, że ta ciąża mogła się przytrafić trochę później, ale znam bardzo dojrzałe 22-latki, które na pewno poradziłyby sobie znakomicie w tej roli ;) ja mam 23 lata, a jeszcze nie czuję się na siłach, kocham dzieci (mam milion pięćset siostrzenców, bratanic i takie tam - nie tylko z rodziny, ale i "od" przyjaciół") i świetnie spełniam się w kontakcie z nimi, ale wiem, że sama jeszcze nie chcę być mamą, chociaż gdyby się przytrafiło, to tragedii by nie było ;) Nie myśl, tylko poczuj. :)

Gość gość
Ja mam 19 cieszylam się ale 12 dni temu poronilam

Gość gość
Ja mam 19 lat i za 6 dni termin porodu, jestesmy z partnerem tacy szczesliwi. Nie ma odpowiedniego wieku na ciaze, zalezy od tego jaka ma sie psychike i czy tego sie chce. Mimo mojego mlodego wieku, wiem ze psychicznie jestem starsza i odpowiedzialna.