Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndyW

dziewczyna z autobusu 509 warszawa

Polecane posty

Gość AndyW

Sobota. 10 sierpnia miedzy godzina 21:00 a 21:20 jechalalismy obok siebie prawdopodobnie juz z wilenskiego w autobusie 509 na Goclaw. wysiadlem na saskiej. caly czas nasze spojrzenia sie spotykaly. jak wysiadalem popatrzylismy sie na siebie i dobrze wiedzielismy oboje co widzimy usmiechnelas sie i pomachalas mi, odwrocilas sie do mnie 3 razy gdy juz wysiadlem. mialas krotka spodnice, rozowego iphona(chyba- albo byl to pokrowiec) i biale sluchawki. mialas idealne nogi w butach na obcasach (takich drewnianych jakby) oraz francuski pedicure, dodatkowo rozowa bluzke (chyba) oraz czarny cos w rodzaju bluzki. Dlugie ciemne wlosy oplatajace twarz. ja mialem szara bluze z kapturem z koreanskimi literami, krotke spodenki w kratke, trampki i czarny plecak. krotkie czarne wlosy. musze cie odnalzesc!

Gość gość
zycze powodzenia zebys ja znalazl :-)

Gość gość
I czego frajerze nie zagadałeś ?

Gość EmmaZet
to czemu sie do niej nie odezwales????!!!

Gość AndyW
jestem geekiem i zawsze uwazalem, ze to cos dziwnego, a teraz zaluje

Gość gość
trzeba było zagadać teraz to szukaj igły w stogu siana a ją poderwie inny do którego ona się uśmiechnie i który do niej zagada, taka prawda, Ty możesz już tylko pomarzyć

Gość gość
zresztą po co miałbyś ją odnaleźć, nie miałeś odwagi zagadać w autobusie to drugi raz też byś nie zagadał, myślisz że bywa na kafe i akurat to przeczyta, trochę to żałosne poza tym wzięłaby Cię za dziwaka skoro masz odwagę tylko przez neta pogadać

Gość EmmaZet
hmmm zawsze bylo mi szkoda takich akcji. Moze ja znajdziesz roznie w zyciu bywa sama wiem cos od tym ;-)

Gość poranna kawka
a czemu odrazu dziwak? czasami nas cos blokuje i nie potrafimy sie odezwac a potem zalujemy. Tak bywa

Gość gość
no ok jak się nie odezwał to niech już zapomni o niej bo szanse spotkania jej są bliskie zeru chyba że będzie jeździł 24h na dobę ta linią w nadziei że ją spotka

Gość poranna kawka
wiesz niekoniecznie. Ja znam podobna historie. Facet szukal dziewczyny i wynajal nawet bilbordy w miescie w centrum gdzie ja widzial (co prawda mieszkam w troche mniejszym miescie niz Warszawa. I.... znalazl ja :-)

Gość gość
mi się dwa razy udało spotkać dziewczyny z uczelni która mi się podobały w zupełnie innych miejscach już po zakończeniu studiów, jedną w obskurnej dyskotece w tym samym mieście a drugą ok. 50 km od uczelni w urzędzie ale i tak uważam że szanse że spotka ją jeszcze raz w takim mieście jak Warszawa są prawie zerowe chyba że ona i on regularnie jeżdżą tą linią

Gość gość
choć ja też studiowałem w Warszawie

Gość gość
Musze ja znalezc bo caly czas mam przed oczami wizje jak ruucham ja mocno w odbyt i slysze stlumione kneblem wycie