Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was zdradziła męża ze swoją pierwszą miłością

Polecane posty

Gość gość

Jestem od 20 lat mężatką, trochę już znudzoną mężem i naszła mnie ochota odnowić kontakt z moim pierwszym chłopakiem, jeszcze z czasów liceum. Byłam z nim rok, straciłam z nim dziewictwo, było mi z nim cudownie, ale potem każdy poszedł swoją drogą. A teraz mam ochotę przypomnieć sobie tamte uniesienia. Chciałabym się z nim znowu kochać, tylko, czy się nie rozczaruję? Minęło już tyle lat. Oboje jesteśmy już inni... Czy któraś z was zrobiła coś takiego?

Gość lustereczko00
Ja zrobilam. Ale zawsze kochalam tamtego, za maz wyszlam z rozsadku i przyjazni. Teraz jestem po rozwodzie, bardzo szczesliwa. Niczego nie zaluje.

Gość gość
Myślę, że każda z nas miała nie raz taką sytuację.

Gość gość
Chcesz powiedzieć, że to normalne i powszechne, że matki i żony bzykają się ze swoimi byłmi partnerami?

Gość gość
o Boze jaka patologia, ze zwyklej nudy pojdziesz sie gzić z innym facetem? Ja pierdziele, w dodatku niby kazda z "nas" miala takie doswiadczenie? Sorry ale ja tez jestem mezatka i to nie z pierwsza miloscia i nie wyobrazam sobie ze molabym mojemu mezowi zrobic takie swinstwo, zreszta skad wiesz ze byly facet bedzie mial ochote na Ciebie

dlatego nie wierzę w ślub z rozsądku, ślub z kimś kogo się nie kocha i nie szanuje nie ma nic wspólnego z rozsądkiem.

Gość gość
Nie z nudów, ale w nadziei, że powrócą na chwilę emocje sprzed 20 lat. Których nigdy potem nie zaznałam. Byłam w Nim naprawdę zakochana, ale pojechaliśmy studiować do różnych miast... A czy teraz On zechce? Myślę, że tak, odnalazł mnie na facebooku. Oczywiście, że się boję, ale nie tego, że się wyda albo coś, tyko tego, że nie będzie nam tak, jak kiedyś, jak w moich wspomnieniach. Chciałabym i się boję... I dlatego pytam o Wasze doświadczenia. Nie proszę o ocenę moralną moich zamiarów...

Gość Dawnykochanek
Ja jestem tym, z ktorym moja pierwsza milosc zdradzila swojego obecnego meza. Nie raz i nie dwa. To ona mnie odszukala. Obydwoje mamy rodziny, ale te chwile razem w hotelowym pokoju sa cudowne. Stara milosc nie rdzewieje. I zadne z nas nie traktuje tego jako zdrade, skoro kiedys bylismy para, uprawialismy seks.

Gość MalVVa
Dawnykochanek- wspolcxzuje twojej zonie ale nie tylko tego ze ja walisz po rogach ale ze ma glupiego meza :O :o

Gość gość
Sama jesteś głupia MalVVa