Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ind_olenek

telefon POMOC

Polecane posty

Gość ind_olenek

dzień dobry. od niedawna jestem "szczęśliwą" posiadaczką tel MEDIA DROID IMPERIUS AERO. i mam pod górkę. czy ktoś z Was posiada może owe cudo i mógłby mi nieco podpowiedzieć? np. czy ten tel posiada coś takiego jak notatnik bo że w kalendarzu mogę coś zapisać to wiem.ale ja potrzebuję notatnika.nie umiem znaleźć.. albo jak to jest z smsami. nie ma czego takiego jak skrzynka odbiorcza, nadawcza?to możliwe? czy tylko ja nie umiem tego znaleźć?

Gość gość
Zapytaj tego kto go sprzedawal

Gość gość
a on ma androida?

Gość gość
Nie znam tego telefonu, ja mam LG E 400. Notatnika może nie być, ja też nie miałam. Możesz go ściągnąć ze sklepu Android, jeśli masz taki system w tel, a podejrzewam że tak :) jeśli chodzi o smsy to jak zaczniesz pisać to będziesz miała dymki z rozmów i nie potrzebna Ci skrzynka nadawcza. Wersje robocze zapiszą się automatycznie, jeśli nie wyślesz smsa a wyjdziesz z pisania wiadomości ;) może trochę pomogłam ;)

Gość gość
Pewnie ze pomoglas dzieki serdeczne.teraz juz chociaz wiem ze moze nie byc notatnika i ze moge sciagnac.a smsy przyzwyczaje sie:)dzieki raz jeszcze:)