Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co podnieca kobiety w wyglądzie facetów

Polecane posty

Gość gość
duzy penis, duza lapa, 3-dniowy zarost i geste wlosy. oraz wiele innych rzeczy, z ktorych najwazniejszy jest MOZG!!

Gość gość
W sumie wygląd mezczyzny dziala na kobiety mniej podniecajaco niz wyglad kobiety na mezczyn. ;) Wiekszosc podniecaja pieszczoty i to ze facet reaguje podnieceniem na jej cialo, a nie wyrzezbiona klata faceta. :P Mnie podobaja sie meskie przedramiona oraz dlonie i to chyba moje ulubione czesci meskiego ciala. Ale zeby sie od tego podniecic... ;) Lubie tez taka sciezke z wlosow na podbrzuszu ale malo facetow ja ma. :P Ale tez nie robie sie mega mokra jak ja widze.

Gość gość
Ja tez zawsze patrzę na dłonie i przedramiona, po tym poznaje czy facet się w ogóle do czegoś nadaje :D

Szczerze mówiąc sam wygląd nie podnieca - jak pisała poprzedniczka. Facet może się podobać, ale jeżeli jego zachowanie nam nie odpowiada to nas nie podnieci.

Gość gość
Mnie sam wygląd raczej też nie podnieca, ale zachowanie tak :D

Gość gość
kobiety podniecają panowie typu bear misie

Gość dg89
wysoki , grubszy nie nawidze chudych napakowany wyrzezbiony , prosty, usmiechniety pachnacy ogolone nie tylko pod pakachami:) zeby biale zdrowe:)

Gość dg89
wysoki , grubszy nie nawidze chudych napakowany wyrzezbiony , prosty, usmiechniety pachnacy ogolone nie tylko pod pakachami:) zeby biale zdrowe:)

Gość gość
meski, pewny siebie, tacy tez czesto maza zawyzone mniemanie o sobie i probuja pokazac swoja wyzszosc i lubia pouczac innych, co dla mnie jest tylko odpychajace, z poczuciem humoru, inteligentny, wazne jka traktuje kobiete i czy ma do niej szacunek z wygladu wysoki, postawny - muskularna budowa, meskie rysy twarzy, duze dlonie, owlosiony, na brzuchu szczegolnie, geste wlosy, ubior zwykly albo elegancki (ale nie jakis modnis), dba o siebie, ale bez przesady

Gość gość
Ja też nie cierpię chudych facetów, brzydzę się ich dotykać nawet :P

Gość gość
po cechach wyglądu widać, że większość z Was leci na typowych r****czy.

Gość gość
Choćby facet był najfajniejszy z wyglądu, to i tak o wszystkim decyduje poczucie humoru i pewność siebie - jeśli nie ma tych cech od razu traci i staje się niezauważalny :P

Gość gość
No cóż - jak sama nazwa wskazuje, to r****cze, więc ktoś musi na nich lecieć skoro sobie r***ają ;] A tak naprawdę to mam uraz do zakompleksionych facetów, tacy zwykle nie biorą tego co chcą tylko to, co ich chce.

Gość gość
Sam wyglad nie podnieca mnie jesli nie idzie z innymi rzeczami w parze, a mianowicie zachowaniem mezczyzny, sek jest w r****ch, gestach, mowie ciala, rozmowie tak w skrocie i ogolnikowo. Podnieca mnie mezczyzna jak mam z nim stycznosc, a nie tylko sam obrazek jak wystarcza to facetom - widok kobiety. Sa faceci niemescy, antyseksualni i nawet ladny ich wyglad nie jest w stanie mnie podniecic. Mezczyzna zadbany, pachnacy, z 'meskim cialem' rozpala zmysly kobiety gdy jeszcze okazuje zainteresowanie kobiecie, traktuje ja jak istote slabsza, rozmowa, gestami, mowa ciala, barwa ton glosu, inteligencja, niewatpliwie elokwencja, bez nachalnosci, wydumania itp. i nie kazdy facet to potrafi i wie w czym rzecz. A w samym wygladzie panow zwracam uwage na twarz to przede wszystkim, niekoniecznie zarost mnie podnieca czasami wrecz przeciwnie, ramiona i rece, dlonie sa meskie i chyba kazda kobieta zwraca na to uwage, niekoniecznie klata jak mysla faceci, bardziej kreca mnie plecy umiesnione, rece, przedramiona i duze dlonie i przy tym jego delikatnosc jaka okazuje kobiecie - to jest podniecajace. Zwracam tez uwage na pupe i uda faceta, w opietych spodniach zgrabny tylek jest seksowny. Wszyscy szczupli, watli, chudzi chlopcy sa antyseksualni i niemescy dla mnie, nie podniecaja mnie chocby nie wiem jak sie starali cialem odpychaja.

Gość al logic
nietuzinkowa uroda, coś w niej dość nietypowego, długie włosy, owłosiona klata, kształtny duży tyłek, twardy penis, męskie dłonie. szczerze mówiąc moje własne podniecenie podkręca mi atmosferę...

Gość gość
o rany tu chyba wszyscy myślą tak samo jak ja :D

Gość gość
miałam na myśli ten przydługawy post :D

Jeżeli pytanie byłoby sformułowane inaczej i autor pytałby co się w wyglądzie podoba to byłby to temat na kilka stron :D

gęste włosy, gruby głos, zadbane uzębienie, mięśnie (ale bez koksu), kształtny mały tyłek (a nie duży jak ktoś tu napisał). I przede wszystkim pozycja społeczna, ale to nie jest cecha wyglądu.

Dokładnie, nie wygląd a całokształt. Przystojny i zbudowany facet o mózgu trola może wręcz wywoływać obrzydzenie, a ktoś mniej okazały fizycznie, ale pociągający wnętrzem może stać się kimś na kogo punkcie kobieta oszaleje. ­ Oczywiście są wyjątki, są kobiety dla których ważny jest status faceta, jego powodzenie, wygląd, pieniądze i takie na samo opakowanie polecą.

Gość gość
Co Wy z tymi dłońmi? To jakieś chore jest:O

Gość gość
duże dłonie i duzy kutas... O ile to pierwsze jest dla mnie zrozumiałe to to drugie już nie bardzo:P

duże dłonie, szerokie barki, mocny zarys szczęki - to są typowo męskie cechy, więc naturalnie się podobają.

Gość gość
ja p*****le jak w zoo:O

Gość gość
Najwiecej mnie podnieca gruby portfel i to jest normalne zeby tez mial mi co wlozyc zebym go w sobie poczula