Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina ma pretensje że powiedziałam narzeczonemu siotry o jej zdradzie

Polecane posty

Gość gość

Mają pretensje bo ślub był szykownany, owszem mówią ze źle zrobiła ale ja jeszcze gorzej bo zrobiłam to za jej plecami. Siostra wyciągnęła to że kiedyś coś czułam do niego i wszystko się obróciło przeciwko mnie.

Gość gość
Pierwsza zasada: nie mieszać się miedzy pary.

dobrze zrobiłaś, z tego byłaby tylko potem większa tragedia. I nie pozwalaj siostrze tego obracać przeciwko Tobie, za każdym razem jak zaatakuje mów, że to próba odwrócenia kota ogonem, bo to ona zdradzała.

Gość gość
To nie Twoja sprawa, nie powinnaś była się wtrącać.

Zrobiłaś dobrze zdradę trzeba piętnować . Każdy zdradzający musi liczyć się z tym że to się wyda , a że trafiło na siostrę to może i lepiej .

Gość gość
ja tez powiedzialam narzeczonemu mojej siostry o jej zdradzie i dobrze zrobilam bo z niej to taka mala dziwka

Gość gość
no i co , ślubu nie będzie ? ;P

Gość gość
Tak, ślub jest odwołany. Musiałam wyłączyć telefon bo dostaję telefony od matki, siostry, ojca, itd...Wszyscy mnie potępiają.

Gość normalny gość
przejdzie im, dobrze zrobiłaś

Gość gość
Odpisz im, że prawda ich wyzwoli.

Gość gość
Pilnuj swojej d**y. Oni się pogodzą a ty będziesz ta najgorsza.

Gość gość
Odpisz im, że prawda ich wyzwoli. Gdyby miała dowody.

Gość gość
Poza tym jestem w****iona tyle pieniędzy włożyli w ten ślub a dla mnie na prawko nie mieli.

Gość gość
Najgorsza prawda jest lepsza jak kłamstwo. Tak im napisz.

Gość gość
Oni chcieli się pozbyć tej k***wki z domu. Chcieli by ten zagrodowy Belmondo, który miał być jej mężem, męczył się teraz z nią.

W takie sytuacje najlepiej się nie wcinać.Jak ktoś napisał wyżej - oni dojdą do porozumienia, a Ty wyjdziesz na najgorszą...

Gość gość
zle jest na swiecie nie dlatego, ze zli ludzie robia zle rzeczy, ale dlatego ze inni ludzie udaja, ze tych zlych rzeczy nie widza...

Gość gość
bo jak dziecko nieudane, a już w szczególności córka, to należy dołożyć wszelkich starań by pozbyć się takiej osoby z domu. Pamiętajcie, że kobiety zawsze plują do domu, w przeciwieństwie do mężczyzn. Życie z takimi osobami żadnego pożytku nikomu nie przynosi, a jest jedynie pasmem udręk. Lepiej żeby w ogóle się nie urodzili.

Gość gość
O jakich my tu mamy stróżów moralności , w kraju gdzie plagą są kradzieże, łamanie wszystkich przepisów i zasad moralnych. No no. Tylko że ci którzy tu krzyczą "dobrze zrobiłaś..." pewnie sami nie są święci, albo tacy co mają doświadczenie z bycia w związku jak wikary z parafii w Krużewnikach. Moim zdaniem ocenę czy zrobiła dobrze należy brać z tego jaki to był związek, czy koleś był tylko słupem czy faktycznie był to jednorazowy wypad.

Gość gość
Srać na przedmówcę i to co zrobiła autorka topiku. W tym kraju mamy wolność i każdy może robić co chce. Inni jak chcą robić po swojemu, to niech lepiej się ukrywają.

Gość gość
Głupio zrobiłaś ze powiedziałaś. Skąd masz pewność, ze narzeczony twojej siostry jest święty i nigdy jej nie zdradził ??? Pewne zrobiłaś to z zazdrości !!! Nie powinnaś się nazywać jej siostra.

Gość gość
powiedziec kolezance ,ze jej maz ja ,,chyba ,, zdradza ?

Gość gość
nie powinnas sie wtracac , co z ciebie za siostra

Gość gość
heeeheee, no i dobrze odegrałaś się na siostrzyczce i ma za swoje :D nic nie zostanie zapomniane i nawet najbliższa osoba wbija nóż w plecy bez mrugnięcia okiem. BEZ PRZEBACZENIA :o)

Gość gość
jestes nienormalna wlasnie przez taka suke jak ty moje malzenstwo sie rozpadlo prawie!!!!!!!!! po co sie wtracasz miedzy pary??? moja kolezanka tez kiedys powiedziala mojemu mezowi ze go zdradzam na szczescie udalo sie to odkrecic i jestesmy nadal razem ale z nia juz nie utrzymuje kontaktow jak mozna byc takim s****wem i ludziom niszczyc zycie??????? pomysl o innych a nie tylko o sobie!!!

Gość gość
nie jestes jej siostra, jestes JUDASZEM, mam nadzieje, ze rodzina ci da kopa w d***e raz a dobrze, wydziedziczy czy cos, bo nie masz pojecia jak zalosnie postapilas

Gość gość
ty,z 16:20, twoje malzenstwo to sie chyba p[rzez ciebie malo nie rozpadlo bo to ty zdradzalas, nie przez kolezanke :p i dobrze zrobila, ze mu powiedziala.

Gość gość
może mama z tatą sami się rżną po kątach z sąsiadami i dla nich to normalne, dobrze zrobiłaś chłopu, nie będzie cudzych dzieci bawił, niestety gorzej sobie, powodzenia

Gość gość
powiedzieć koledze że bzykam jego żonę?

Gość gość
Jesteś gnidą i sprzedawczykiem qrwo , własną siostrę sprzedałaś :(