Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina ma pretensje że powiedziałam narzeczonemu siotry o jej zdradzie

Polecane posty

Gość gość
oo jakie oburzenie że autorka jest judaszem -a ciekawe kim ta jej siostra jest w takim razie :O to ona jest szmatą i judaszem,zdrajczynią i takiej nie należy sie lojalność i szacunek. To osoba która zdradza roz******la związek nie ta która o tym powie zdradzanemu...to już tylko konsekwencja z którą powinien sie każdy zdradzający liczyć - kłamstwo ma krótkie nogi,zdrada kiedyś wyjdzie na jaw. bardzo dobrze postąpiłaś ja też bym nie kryła zdrajcy niezależnie od tego czy to rodzina czy znajomy czy ktoś obcy. Jak rodzina to trzymałabym sie jak najdalej od kogoś takiego,brzydze sie takich ludzi niby po co kryć zdrajcę tylko dlatego że to siostra?

Gość gość
jak mozna byc takim s****wem i ludziom niszczyc zycie??????? pomysl o innych a nie tylko o sobie!!! - no wlasnie,jak możesz taka być i niszczyć życie swojemu facetowi? pomyślałabyś o nim a nie tylko o swędzącym c***ku na innego bolca

Gość gość
kobieta ma prawo zdradzać bo jest kobietą !

Gość gość
a jakby facet zdradzał siostrę, i jeżeli autorka by nic nie powiedziała, i sie nie wtrącała, to też byłaby tą złą. nic się nie przejmuj,

Gość gość
no masakras jakaś, jak ma siostre k***e to trudno - ale może uczciwego chłopa uratowała! I słusze zrobiła informując go o tym! Laska chce brać ślub? Po co ma obiecać miłość i wiernośc skoro z wiernością u niej bieda...

Gość gość
Autorko jesteś szmatą , nie wiesz co było miedzy nimi wp******i....łaś sie miedzy wódkę i zakąskę. Durna pi....zda

Gość gość
BARDZO DOBRZE ZROBIŁAS :D a naegatywne komentarze sa najpewniej od takich wlasnie tanich kurw, ktore chcialyby miec jednego naiwniaka od zarabiania na nie pieniedzy a drugiego do lozka :D :D siostrunia sama sobie zycie zniszczyla, moga nogi trzymac razem, teraz niech placze :D

Gość gość
ale jaja ! taka miec siostre to tylko sie pochlastac serkiem topionym. Zobzcaysz mała podła zdziro, odwróci sie do ciebie karma :D

Gość gość
ja rownież popieram twoje zachowanie :) k***wstwo trzeba tępić i nieważne czy k***i się maż, ksiądz, siostra czy pani prezenter z telewizji :) I jeśli jakaś karma do ciebie wróci to taka drobra bo uratowałaś biednego kolesia od związku z d***** 🌼 a wszystkie laski które tu piszą, że źle zrobiłaś pewnie same dorabiają rogi swoim facetom i trzesą d****i aby ktoś ich nie wydał :)

Gość gość
Też Cię popieram. Jakby to on zdradzał i byś nie powiedziała, to też by Cię tu zwyzywali od k***w. Związek niszczy osoba, która zdradza. Autorka była tylko posłańcem złej nowiny. A facet może sobie znajdzie normalną kobietę, która będzie mu wierna...

Gość gość
jeju niewiem jak bym sie zachowala:(na chwile obecna wydaje mi sie zebym nie powiedziala,ale jak to sie by mialo w praktyce to nie mam pojecia:(ciezka sprawa.

Gość Dziwne ale prawdziwe
Dobrze postąpiłaś.Ja też bym powiedziała gdybym widziała takie k******o!