Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest ciaza pomozcie

Polecane posty

Gość gość

czesc dziewczyny. od okolo 2-3 dni spoznia mi sie okres, boje sie ze zaszlam w ciaze. jestem dziewica, ale bralismy z chlopakiem wspolny prysznic i ze tak powiem ,,dotknelismy sie wzajemnie intymnymi czesciami ciala". mial erekcje, ale jego penis nie stal tak ,,na bacznosci", mysle ze bardziej dotykalam jego jader, no i jeszcze woda po nas leciala z prysznica... kurde boje sie ze mogla jakas kropelka poleciec. czy mozliwe jest ze jestem w ciazy? boje sie tego mega, mam dopiero 18 lat, nie chce ciazy, prosze, poradzcie cos bo zwariuje...

Gość gość
Ciąża z wody. :classic_cool:

Gość gość
chcialabym zebys mial/miala racje... kurde troche sie boje, naprawde nie chce zajsc w ciaze

Gość hannnaaa
Nie jesteś ;) To absurdalne wręcz ;)

Gość gość
serio? ulzylo mi troche naprawde :) tylko czemu sie ten okres spoznia?

Gość gość
haha no mam nadzieje bo normalnie az czekam na ten okres :D

Gość gość
wiem ze sie smiejecie itd ale nie przeszkadza mi to ,w koncu jestem tu anonimowa. jest juz 13.08 a ja nadal nie mam okresu, ja juz sama nie wiem...

Gość gość
ciąża jak nic. gratuluje mamusiu

Gość gość
To pewnie nie ciąża ale na drugi raz nie odpierdalaj takich akcji.

Gość gość
A pamietasz date, kiedy to zdarzenie mialo miejsce

Gość gość
to bylo okolo 2 tygodni temu

Gość gość
Zastanow sie czy dokładnie 14 dni od pierwszego dnia ostatniego okresu, bo wtedy bylas najbardziej plodna, bo jezeli po 20 dniach to juz małe prawdopodobienstwo zajcia w ciaze

Gość gość
ten prysznic byl wieczorem 26 lipca. wiem ze okres konczyl mi sie 16 lipca, jeszcze byly resztki okresu, wiec moglam dostac okres 10-12 lipca

Gość gość
k***a czy to mozliwe zebym miala taki niefart? k***a mac przysiegam ze juz wiecej takich rzeczy BEZ ZABEZPIECZENIA nie zrobie tylko nie ciaza, k***a zwariuje tu zaraz

Gość gość
nie jestes w ciazy !! czy jestescie takie tepe i nie wiecie ze bez spermy "w srodku" nie ma szans? wydaje sie ze latwo zajsc w ciaze ale nie koniecznie tak jest. ja sie spozniam tydzien i nie panikuje no bo jak nic nie bylo to nie ma cudu zebym byla :) pozdrawia

Gość gość
tak ja wiem przeciez ze nawet jak sie jest zdrowym to nie jest tak latwo zajsc w ciaze, ze musi byc sperma w srodku. ale ja juz popadlam w panike,czekam na ten okres a jego nie ma. boze jak moglo do tego dojsc? przeciez jestem nawet dziewica, to tym trudniej jest plemnikom sie tam dostac! boze prosze nie chce sobie zniszczyc zycia dzieckiem teraz! przeciez jeszcze szkoly nie skonczylam...

Gość gość
Mysle, ze mogły byc jakies mocne plemniki i zassało je do środka

Gość gość
dlaczego mi sie ten cholerny okres spoznia? k***a naprawde takie rzeczy sie zdarzaja?

Gość gość
Idz do apteki zrob test ciazowy, a jak bardzo sie boisz to idz do lekarza po tabletki wywolujące okres

Gość gość
taki test bedzie juz wiarygodny? nie znam sie na tym dlatego pytam

Gość gość
Tak bedzie wiarygodny, bo jezeli jajko sie juz zagniezdzi masz inny poziom hormonow, a tym samym inny odczyn moczu

Gość gość
boze ciaza? nie wytrzymam :(

Gość gość
Zrobienie testu to piec minut a koszt jakieś 10 zł w aptece. Nie martw się, ja kiedyś miałam podobną akcje, dziewica ale miałam kontakt ze spermą i zaraz panika bo okresu brak. Zrobiłam test i tak się uspokoilam ze za 3 dni juz miałam :D. A Ty się nie martw, wątpię żeby to od razu ciąża wszystko spłynęło, w końcu mamy grawitację :).

Gość gość
grawitacja, poza tym woda po nas leciala, jeszcze sie wzajemnie mylismy po intymnych miejscach... az sie boje zrobic ten test, co bedzie jak bedzie pozytywny? boze, przeciez my nawet seksu nie uprawialismy...

Gość gość
no i po chooj karmicie trolla????

Gość gość
k***a to nie zart ten post, ja wiem to wszystko wyglada smiesznie i absurdalnie, ale zrozumcie, ze ja cala jestem w nerwach, moze niepotrzebnie, ale bardzo mnie niepokoi ten spozniajacy sie okres

Gość gość
dobra, macie racje, bede musiala odwazyc sie i zrobic ten test... napisze tu czy byl pozytywny czy negatywny... boje sie bo dopiero mam 18 lat, nie chce tego dziecka...