Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest ciaza pomozcie

Polecane posty

Gość gość
Tym tez sie nie przejmuj, 30% ciazw ciagu pierwszych 3 miesięcy samoistnie ulega poronieniu. Niektore kobiety nawet nie zauwazają ze były w ciąży.

Gość gość
mam sie ciaza nie przejmowac? to chore

Gość vzxcxcxc
"przeciez jestem nawet dziewica, to tym trudniej jest plemnikom sie tam dostac!" HAHAHHAHA, tekst roku normalnie! Uspokój się, dziecko, możliwość, że zaszłaś w ciążę jest bardzo mała, więc ogarnij p***ę i nie panikuj.

Gość gość
ja p*****le, jeśli to nie jest prowo to ja odpadam... ja rozumiem wszystko, rozumiem ze czasem sie zdarzy jakiś debil ale do koorwy nedzy, JAK MOZNA BYĆ TAKA KRETYNKA, ZEBY TAK IDIOTYCZNE PYTANIA ZADAWAĆ?!?!?!?!?! ile ty masz, koorwa, lat???? maksymalnie siedem!!! czy ty wogóle do szkoly chodzilaś????? takie to niedouczone a za zabawy z facetem sie bierze, litości!!!!

Gość gość
jestem w internecie to zadaje pytania, mozecie jezdzic po mnie, mnie to nie obchodzi, i tak nie wiecie kim jestem. dla mnie to tez absurdalnie wyglada, zeby tak w ciaze zajsc, ale jak czlowiek jest w panice to mu rozne rzeczy na mysl przychodza

Gość vzxcxcxc
Było mu laskę o*******ć - wszyscy byliby zadowoleni i nie byłoby żadnego problemu.

Gość gość
"ale jak czlowiek jest w panice to mu rozne rzeczy na mysl przychodza" nie, takie pytania zadaje TOTALNIE NIEDOUCZONY IMBECYL

Gość gość
siema :) na szczescie dzis dostalam okres! :) dzieki wszystkim tym, ktorzy zrozumieli mnie i moje (moze glupie) obawy :) jak sie jest w stresie to czlowiek rozne rzeczy mysli... dzieki ;)