Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykształcony ale niebogaty

Brać się za proste nieporażające intelektem dziewczyny Czy czekać na inteligetną

Polecane posty

Marzy mi się elegancka, inteligentna dziewczyna z korporacji, taka nietuzinkowa pod względem intelektu. Ja co prawda skończyłem studia, ale mam średnio płatną pracę biurową, do tego ubieram się na sportowo, nie mam auta i obawiam się że dla takiej elegantki z korporacji byłbym zbyt obciachowy, a z drugiej strony nie chcę dziewczyny prostej, "wiejskie"... Czy facet ze średnio płatną pracą biurową, ubierający się na sportowo, młodzieżowo może uderzać do takiej biurowej elegantki?

Wiejskiej miało być

Gość to nie prawda że kobieta ma
to myślenie w stylu "wow pracuje w NASA pewnie jest astronautką" tymczasem sprząta kible tu jest zapewne podobnie ona może być zwykłą biurwą

Gość gość
Oj, stary, kiepsko Ci będzie znale...Takie wymagania;) Poza tym cos mi się wydaje e sam możesz by obciachowy dla kogo

Gość to nie prawda że kobieta ma
no chyba, żw wiesz że uderzasz do Pani prezes...no to może być ciężko kobiety pod tym względem są inne niż faceci

Gość gość
O ZNOWU TEN SAM TYP PISZE :D KORPO SZCZUR

Nie do pani prezes, ale obawiam się że dla eleganckiej biurwy mogę być zbyt menelski, noszę adidasy i piję piwo w plenerze przed koncertami

Gość gość
Czy facet ze średnio płatną pracą biurową, ubierający się na sportowo, młodzieżowo może uderzać do takiej biurowej elegantki? X Odpowiem krótko i na temat - Nie

Gość gość
To szukaj wśród swoich...

Gość gość
2000 to nie jest średnio płatna praca tylko nisko płatna

Gość gość
pasujesz własnie do prostej laski bo sam taki jesteś. A to że skończyłeś jakąś gównianą "...logie" to nie czyni cie mądrym

Może i jesteś wykształcony ale brak Ci ogłady i twój intelekt też jest wątpliwy. Szukaj kobiety podobnej do siebie :)

Gość autor tematu to ja
problem w tym, ze proste panny mnie nie interesuja, sa dla pospolite i nijakie. nie moja wina, ze lubie sportowe ciuchy i luzny styl (rowniez bycia). podobaja mi sie kobiety pewne siebie, przebojowe, wygadane, z blyskiem w oku i cieta riposta, majace taka korporacyjna oglade

Gość gość
o matko, ale DUREŃ hahahahaha !

Gość nie kazdy chce
prosta panne ktora slucha zespolu weekend

Gość gość
Hahaha typowy Polaczek, duże wymagania a od siebie nic.

Gość gość
po tych wypowiedziach intelekt autora jest dosc watpliwy😴

Gość gość
szukanie inteligentnej kobiety to jak szukanie igly w stogu siana

to proste; na "przeczekanie" brać ładne, lecz "mądre inaczej". z kolei w międzyczasie rozglądać się dyskretnie za kimś godnym ożenku. kobiety robią dokładnie to samo- szukają (lepszego niż mają) faceta przez całe życie.

Gość gość
Marna prowokacja

fiku możemy się nawzajem ignorować? musisz mi wszędzie się narzucać i to bez związku z tematem? szkoda że tu nie ma opcji czarnej listy albo jakiegoś blokowania.

Gość zanjepokojona
Praca w korporacji nie jest jednoznaczna z posiadaniem intelektu i odwrotnie. Takie babki z firm są bardzo często nudne, bo jaką osobą trzeba być, żeby wytrzymać całe życie przy biurku? Trochę idealizmu...

Nie mogę ignorować takiego chamstwa. "to proste; na "przeczekanie" brać ładne, lecz "mądre inaczej". z kolei w międzyczasie rozglądać się dyskretnie za kimś godnym ożenku." Nie trawię takich pustaków jak Ty czy autor.

fiku skoro już musisz do mnie pisać, to przynajmniej trzymaj się tematu i pisz merytorycznie. a nie offtopy byleby tylko szpilkę wbić.

Nie mam radochy w tym, żeby komuś dopiec na kafe. Po prostu jak czytam takie porady skrzywdzonego "faceta" w stylu "nie szanuj kobiet" to czuje niesmak. --- Co do tematu wyraziłam juz swoje zdanie, niech szuka kogoś ze swojej ligi, czyli nieporażającej intelektem, chamskiej i o wysokim mniemaniu o sobie :D

Nie jestem pustakiem, tylko się obawiam że u takiej wyrafinowanej, wykształconej, eleganckiej, wyniosłej mógłbym nie mieć szans