Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta marysia

teraz musi sie udac

Polecane posty

Gość movis
Ja kupilam ten ocet z firmy kamis jak marysia pisala:) i dzis juz wypilam szklanke rano ,faktycznie okropny ale czego sie nie robi dla urody heheh

Gość gość
ja wole w tabletkach mniej drazni zoladek

Gość emilciam21
Witam Mogę się dołączyć do was??? Ja od wczoraj stosuje dietkę bo też bardzo bym chciała zrzucić moje zbędne kilogramy jak na razie daje radę ale mam nadzieje że będzie tak na dłużej i nie dam się:)Pozdrawiam

Gość gość
emilciam jaka masz diete i ile chcesz schudnac

Gość emilciam21
Próbuje teraz diety amerykańskiej i chciałabym dużo schudnąć bo jestem za bardzo misiowata. Ale jest właśnie te ale mój mąż mnie w tym nie wspiera tylko chce żebym coś zjadła za każdym razem jak on je coś. Ale ja od wczoraj powiedziałam,że NIE i zobaczymy jak długo przy tym wytrwam:)

Gość gość
ja nie moge znowu zaczac znowu sie nazarlam dzis :(

Gość emilciam21
A mnie jak na razie nie ciągnie do jedzenia chociaż obiad gotowałam dla męża i nie zamierzam go jeść :)

Gość gość
ja tez gotuje dla reszty ale obiad jem malo kiedy bo nie lubie ale sie opchalam winogronami i parowkami dzis i batonami musli 4 szt

Gość emilciam21
Ja to zamierzam zjeść coś więcej dopiero w sobotę i niedzielę ale to tak z umiarem tak do 1000kcal a do piątku będę walczyć z dietą i z moim mężem chociaż jemu ta dieta też by się przydała:)

Mojemu mężowi również ;d;d on chyba zabiera te kilogramy które mi powoli ubywają ;d brzuszek mu urósł, ale niech je :)) musi mieć dużo siły. a do zdrowszego jedzenia ciężko jest go przekonać ;d

Gość gość
u mnie tez pozostalym wiecej niz mnie zdaloby sie byc na diecie a jest na odwrot ja od jutra juz ograniczam sie z jedzeniem

Gość emilciam21
To tak samo jak mojego niby tu krzyczy że będziemy razem się odchudzać a jak dochodzi do odchudzania to on rezygnuje i się objada

Gość movis
A moj narzeczony nigdy nie musial sie odchudzac ,cale zycie jest taki sam,ech ten to ma dobrze,dogadza sobie ,je normalne obiadki a ja cale zycie walcze:(

Dziś zjadłam wielką jajecznicę na śniadanie, jedno jajko całe i dwa białka, gdyby zjeść z 3 jaj naraz to jest to 250 kcal, a tak to 115. Moje 1000 kcal to w zasadzie taki mix MŻ i Dukana, bo w zasadzie jem białkowo, tylko z warzywami. Do tego 3 kromki wasy (100 kcal) Obiad to mała pierś z kurczaka (200 kcal) z 2 paprykami (120) z 3 waflami ryżowymi (105). Kolacja serek wiejski (200 kcal). I chyba zjem jeszcze jablko, bo dziś mało mi wyszło.

A wy robicie jakieś ćwiczenia? Bo ja narazie rowerek 1h dziennie i zastanawiam się nad czymś jeszcze. Na pewno nie chodakowska- po 15 minutach odpadłam i miałam tydzien zakwasy , nie wiem jak inne dają radę :/

Gość movis
kissa -witaj:) no to ladnie ze jezdzisz godzinke,ja pol godziny codziennie,zamierzam zwiekszac stopniowo..

:) tylko na bardzo małym obciążeniu tyle jadę, dziś mój rowerek pokazał, że spaliłam trochę ponad 300 kcal... to dwie grube kromki bialego chleba albo dwa naleśniki z dżemem... :/

Gość movis
ja rowniez na malym obciazeniu-dzis 160 kcal spalone hehe

Gość emilciam21
Witam was. Kolejny mój dzień diety chociaż nie obyło się wczoraj bez zjedzenia loda a póżniej piwka:(moja porażka ale myśle że nawet 1000kcal nie przekroczyłam. A dziś wstaje rano i patrze a ja mam już 4cm mniej w pasie niż w poniedziałek:) Mierze się w pasie bo nie mam wagi muszę w nią zainwestować:)Miłego Dnia:)

Gość gość
----> emilcia od poniedzialku 4cm mniej w pasie to dobrze:) jak to zrobiłas ?co robisz jakie ćwiczenia? Ja też nie mam wagi więc odchudzam się na centymetr:)

Gość emilciam21
ćwiczeń żadnych no chyba,że seksik z mężem wieczorkiem:)A tak to trzymam się ścisło diety i na spacery chodzę:)Trzy razy dziennie przed jedzeniem pije ocet jabłkowy,dużo wody herbaty czerwonej i tak jakoś to zleciało sama się zdziwiłam:)

A seksik podobno wyszczupla:-D:-D:-D a jaką dietę trzynasz? Ja też spaceruje i to codziennie nawet do 2 godzin:-D ja ocet jabłkowy też sobie zakupiłam:) tylko zastanawiam się czy pić rano i wieczorem czy w południe też? Emilcia jak Ty pijesz? Do tego herbatka czerwona a zamiast kawy zielona herbata:)

Gość emilciam21
Ja stosuje dietę amerykańską ale nie dokładnie sama sobie dobieram składniki tak by były w sam raz do mojej diety. Zero słodyczy,pieczywa,chipsów,mącznych produktów i zero smażonego. No ja wczoraj zjadłam loda ale po spacerze to spaliłam.Zakupiłam właśnie herbatkę ZIOŁA MNICHA na odchudzanie i będę też piła. A ocet jabłkowy staram się pić 3 razy dziennie pół godziny przed jedzeniem. :)

Gość emilciam21
Ja kawę pije przez dwa dni piłam bez cukru ale zakupiłam sobie słodzik i od dziś ze słodzikiem:)

Gość movis
Hej dziewczyny:)widze ze ladnie wam idzie:)mi tez idzie ładnie,nie mierzylam sie ,na wadze z 1 kg posszedl,ale ja widzze roznice w lustrze,moj brzuchol juz tak nie wystaje i wogole jest lepiej niz kilka dni temu:) dzis spacer 1,5 godz. i rowerek 32 min -180 kcal pokazal moja kolacja to dzis jabluszko i sok pomidorowy jeszcze pozniej bedzie juz tylko herbatka czerwona z grapefrutem