Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta marysia

teraz musi sie udac

Polecane posty

Witam Was :* Jak zwykle jak weekend to mnie nie ma ;d Mogę pisać tylko jak jestem w pracy, nie chcę aby mąż widział że jestem na forum bo by pewnie czytał ;d;d Wczoraj dietowo zbytnio nie było ;d Rano mała porcja jajecznicy później jakieś owoce i o 18 poszliśmy z mężem do zapiecka na pierogi ;d ( pyszne były ;d zwłaszcza moje z jagodami ) :))

Gość puszysta marysiaa
emilcia na kogo koncert miałaś iść?:)

Gość emilciam21
Na koncert Eweliny Lisowskiej:)a ty?

Gość puszysta marysiaa
A ja na De Mono:-D

Gość emilciam21
A już myślałam,że jesteśmy z tej samej miejscowości hihihi Cześć Tyska92 jak dla mnie to jeszcze nie koniec dopiero początek

No ja też nie zamierzam kończyć, ale tak pusto się tutaj robi :( A skąd dziewczyny jesteście?

Pusto bo ćwiczymy:-D tak szybko koniec?:) ja zamierzam wytrwać długo aż schudne ok 20kg:) wczoraj odkryłam super sprawę:) w miejscowości niedaleko mojej w parku znajdują się przyrządy do ćwiczeń jak w siłowni czyli taka mini siłownia na świeżym powietrzu super kazdy może skorzystać i to darmowo:) w miarę możliwości będę jezdzic tam co dwa dni wieczorkiem:-D

Gość emilciam21
Ja jestem z okolic Wawy. Szkoda że u mnie nie ma czegoś takiego:(chętnie też bym poszła

Ja niestety czasu na ćwiczenia nie mam :(( A jeszcze ok 10kg do zrzucenia zostało. Emilciam, z okolic warszawy? może masz blisko do samej wawy, bo tutaj jest kilka akich plenerowych siłowni. wiem ze teraz kolejna powstaje w parku przy osiedlu gdzie za dwa miesiące jakoś się wprowadzam, więc może wieczorem po pracy bede chodzic :)

Gość emilciam21
No do Wawy mam ok 30km

Gość emilciam21
No więcej na dojazdy bym dodała niż bym schudła:)

Gość emilciam21
miało być wydała

Super pomysl z ta siłownia na świeżym powietrzu :) wybieram się jutro:) bo coś nam się pogoda popsuła:) chcialabym jeszcze rano zacząć biegać ale ja straszny śpioch jestem:-D

Gość emilciam21
Witam Ja dziś kolejny dzień diety ciągne ale coś dziś jestem nie przytomna chyba przez tą deszczową pogodę. Zaczełam dziś od kawki:)Miłego dnia życzę

czesc :)) Ale straszna pogoda :(( u mnie dzień również zaczęty od kawki. za soba mam również serek wiejski lekki i mała pełnoziarnista bułeczkę :P

Gość puszysta marysiaa
Hej jak tam dziewczynki:) dziś ciężki dzień był mało bo zjadłam ale to chyba przez ta pogodę jesc się nie chciało:)

Hej :) w taką pogodę nic się nie chce :) dobrze, ze dzisiaj jest minimalnie lepiej :) Mam pytanie do Was, ćwiczyła moża któraś z Was jakiś dłuższy czas z Ewą Chodakowską? Warte są jej ćwiczenia tego poświęconego czasu, czy lepiej ruszyć tyłek i pobiegac? :)

Gość puszysta marysiaa
Ja też lubię rano spać ale chcialabym wstac i po cwiczyc rano np jazda na rowerze czy biegi najlepiej na czczo się ćwiczy... Właśnie wróciłam z basenu i siłowni na świeżym powietrzu :) mojemu chłopakowi spodobała się ta siłownia;-)

Gość gość
puk puk:-)

Gość gość
co tu taka cisza:)

Ja nadal się trzymam, w weekendy nie piszę bo nie chcę aby mąż zobaczył ;d dlatego tylko jak jestem w pracy ;d Z dietka nawet ok, ale w sobote pozwoliłam sobie na małego loda a w niedziele zrobiłam tortillę ale zjadłam małą :) wię myślę ze nie tak źle :)

Witam Mój 3 tydzień diety oczywiście miałam małe upadki ale powstałam. Najbardziej cieszy mnie to,że spodnie które leżały w szafie ponad pół roku bo były za szczupłe już są na mnie dobre :)ale jeszcze przede mną dużo wysiłku postaram się i dam radę:)

Najlepiej jak widać efekty :) Ale nie wolno sobie popuścić :)) Ja juz -10kg ale jeszcze te 7 i bedzie ok :)

Ja nie wiem dokładnie ile mnie mniej jest bo moja waga jak na nią staje to ona coś strajkuje i dodaje mi 15kg. Ale w pasie już straciłam 13cm :)