Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego on po wytrysku i odpoczynku juz nie moze sie znow kochac

Polecane posty

Gość gość

czasami kiedy ja nie zdzaze dojsc a on juz skonczyl chce aby znow sie ze mna kochal i nawet daje mu chwie odpoczac ale on twierdzi ze juz mu nie stanie tak szybko i wtedy ja czuje sie taka niezaspokojona dlaczego?

Gość gość
Bo jest typowym egoistą, ma w d...Twoje zaspokojenie.

Gość gość
faceci tak mają niestety możesz spróbować dawać mu jakiś Permen, żeń szeń też wpływa na libido u facetów generalnie faceci tak mają że jak się spuszczą i napięcie im opada to nawet nie mają już ochoty na więcej, nie chcą pieścić kobiety bo to ich nie kręci i nic co nie ma związku z ich pożądaniem ich nie kręci faceci są egoistyczni, chcą działać tylko wtedy gdy oni mają z tego wymierną korzyść, pieszczenie kobiety dla jej satysfakcji jest dla nich niezrozumiałą ideą

Gość gość
generalnie w takim wypadku jest tylko jedna opcja: nie dopuszczasz kolesia do siebie dopóki nie zrobi Ci dobrze: językiem, palcami itp., dopiero po twoim finale pozwalasz mu na stosunek

Gość gośćgość
a ja po orgazmie i krotkiej przerwie moge dzialac dalej i moge dluzej

Gość Recio2
Ja po spuście mogę zacząć(bez przystanku) Ale tak ogólnie! To 5min i mogę od początku!

Albo ma problemy z erekcją albo go nie podniecasz. Zdrowy facet może kilka razy bez przerwy. Najgorzej jest wtedy ze zmianą prezerwatywy, łatwo może coś wtedy wpaść przez nieuwagę...

Gość gość
różnica polega że panowie, którzy się wypowiedzieli w temacie CHCĄ gdy ktoś chce i laska go kręci to próbuje zamiast marudzić że nie może....

Gość gość
Ja moge i 6-sc razy ale musze za kazdym razem nowa laske miec

Gość gość
jak bym go nie podniecala to by sie ze mna wgl nie kochal

Gość gość
A to cos ty za darmo chciala na zawolanie to nawet w trumie nie stanie

Gość gość
moj chlopak zawsze przyprowadza kolezanke bo ma wielkiego i caly czas jemu stoi twardy

Gość gość
czyli jeżeli tylko raz nie podniecam go aż tak a może wcale przeczuwałam :(

Gość jkhkmjn
"gość Bo jest typowym egoistą, ma w d...Twoje zaspokojenie. " //////typowymi egoistkami to jest 99,9% facetek.Niestety.To wlasnie wy wypisujecie tu o zaspokojeniu nie zwracajac nawet namniejszej uwagi na nas.Ta akurat tu autorka pisze dokladnie to samo.Tu nie ma slowem o zaspokojeniu-jego.

Gość Antykomunista
ogol nogi i umyj d*pe bo smierdzisz kupa oblesna s.u.k.o. Ty zarobaczona poczwaro z peknietego jajowodu. Stara cie musiala wysrac w kibel homofobie niewymyty! i wysraj tego robala co 9 miesiecy w brzuchu rosnie! osz ty k.u.r.e.w.s.k.i pomiocie eunucha!

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji