Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooe

odejsc wyznanie meza

Polecane posty

Gość oooe

mielismy jakies...nie pamietam...chyba 18 lat...zdarzylo nam sie to ze 2 razy. Szlismy na dyskoteke, gdy nam sie nudzilo, wsiadalismy do samochodu i jechalismy na druga. Po drodze pytalismy przypadkowych dziewczat czy nie podwiezc. Gdy ta sie zgadzala, bralismy ja i po podwiezieniu zadalismy odwdzieczenia sie: kazdemu z nas robila loda. Zadna nie zglosila tego na policji. To bylo dawno. W zyciu popelnia sie rozne bledy. Przeciez teraz jestem dobrym czlowiekiem...ile to lat...mam teraz przeciez 37...". Po takim wyznaniu sadze, ze musze odejsc. Jest moim drugim mezem. Wspolnych dzieci nie mamy. Moje sa dorosle. Co zrobilybyscie po takim wyznaniu? Zyly byscie jak gdyby nigdy nic? Odeszly byscie? 11.08.13 [16:27] [zgłoś do usunięcia] gość od dlugiego czasu i tak w malzenstwie nam sie nie uklada...nie mam tez ochoty na seks z mezem...a po tych wiesciach tym bardziej...mysle o tych biednych dziewwczynach, ktore ufnie wsiadly do ich samochodu...brzydze sie takich mezczyzn a tu okazuje sie, ze moj maz jest jednym z nich...

kluczowa sprawa to czy oni je zmuszali do tego loda, czy może same chciały. swoją drogą po co on ci to mówił?

Gość gość
Jeśli oni je tylko pytali czy im zrobią, a one się zgadzały to robiły to własnowolnie, gorzej jeśli były zmuszane. Myślę, że skoro było to w młodości, a mąż od tamtej pory zmienił się i naprawił błędy to nie ma sensu zrywać z nim po długoletnim związku z powodu głupoty w młodości.

Gość gość
dziewczyna byla zmuszona ...dzisiaj mialam tez okazje zobaczyc ze w lipcu gdy byl na wyjezdzie byl na forum w prostytutkami...i mial tez spotkanie z jakas Ania online (to pewnie kamerka)