Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich facetów wolicie

Polecane posty

Gość gość

To co w temacie. Romantycznych, nieśmiałych, czy raczej dominujących? :)

Gość gośćgośćgośćgośćgośćgość
Ja wolę muskularnych facetów, silnych i dominujących, którzy przykuwają kajdankami z seksszopu do łóżka, zmuszają do służenia im i zaspokajania ich chorych seksualnych wymysłów.

Gość gość
ale też wybór:P Kobieta zawsze wybierze dominującego mężczyznę bo sama nie potrafi podejmować żadnych decyzji w łóżku to samo lepiej położyć się niech domin zajmie się wszystkim.

Gość gość
To nie jest wybór. Ja tylko zasugerowałam kilka typów, a wy możecie dopisywać własne cechy ;) Ja najbardziej chyba lubię romantycznych i czułych.

Gość gość
lubie nigeryjczykow sa wspaniali

pewnych siebie Pewny siebie może zbesztać cię, wyśmiać, podać chusteczkę i powiedzieć idz się popłacz. Dalej chcesz pewnego siebie?

Gość gość
a cóż to za frustrat się odezwał? jak ci nie pasuje bycie mężczyzną i chcesz poleżeć, to znajdź sobie innego pana, który będzie cię ujeżdżał aż ci zwieracze puszczą, bo póki co świat jest tak urządzony jak jest

Gość gość
Pewny siebie nie znaczy cham bez uczuć. To facet który nie boi się ludzi i podejmowania decyzji, Nie da sobą pomiatać, manipulować, jest świadom swojej wartości, akceptuje siebie. Pewność siebie jest teraz ważną wartością - bardzo pomaga w życiu.Nie myl tego z buractwem.

Gość gość
pantoflarzy wolimy

Gość gość
Nie da sobą pomiatać, manipulować xxxx Dobre :P tylko, że większość relacji kobiet do mężczyzn opiera się na manipulacji

Gość katka_d
połaczenie siły i delikatności to mój ideał

Każdy dopisuje do pewności siebie swoje własne znaczenie. Pewność siebie zawsze oznacza w jakimś stopniu arogancję i buractwo. Zawsze. Jeśli ktoś jest pewny siebie jego buractwo i chamstwo zawsze wyjdzie na jaw czy to po roku czy przy pierwszej lepszej okazji. Pewność siebie to bardzo głębokie zagadnienie. Łatwo pomylić je z brakiem nieśmiałości. 99% procent kobiet uważa że mężczyzna który nie jest nieśmiały i komunikatywny jest pewny siebie a to nie ma nic wspólnego z pewnością siebie i pózniej wychodzi w praniu. Zaradność czy pracowitość też nie ma za wiele wspólnego z pewnością siebie.

Gość gość
A co za różnica jaki on a jest? Grunt aby kochał cały serduchem i był szczery, ja tam nic więcej do szczęścia nie potrzebuję

Gość gość
ja lubie bogatych co daja mi bardzo duzo pieniazkow ale bywaja zadko w domu

A co za różnica jaki on a jest? Grunt aby kochał cały serduchem i był szczery, ja tam nic więcej do szczęścia nie potrzebuję Podobają mi się najbardziej ludzie którzy tak myślą. Jakim będziesz dla drugiego człowieka takim cię zapamiętają. Chyba jedyna osoba na planecie Gudrun Burwitz która o Himmlerze wyraża się jako najbardziej troskliwym i kochającym ojcu na świecie. Nigdy nie powiedziała na niego złego słowa. To mi się podoba pokochać kogoś tylko ze względu na to że był kochany dla ciebie. To jest dla mnie najpiękniejsze i najprawdziwsze.

Gość gość
poslusznych !

Gość gość
Ciesze się, że są ludzie, którym to się podoba. Niestety ja przez swoją teorię nie jestem szczęśliwa, bo gdy myslałam, że jestem kochana i sama kochałam, po pewnym czasie zostałam sama. Może taki mój los. Może nie jest mi dane być szczęśliwą?

Asertywnych, ale nie "dominujących" - dominacja kojarzy mi się z oślim uporem, a ten zdrowy nie jest.

Gość gość
Służących u stóp jak psy.

Gość gość
uleglych i na kazde skinienie, wartujacych przy nodze jak pies;)