Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biały trampek

Gdybyście trafili 6tkę w Totka to

Polecane posty

Tak jak w temacie- gdybyście trafili szóstkę w totka i wygrali kupę forsy, to co byście zrobili z pieniędzmi? Ja wybrałabym się w podróż dookoła świata :) Kupiłabym też kawał pola z domkiem gdzieś nad Morzem Śródziemnym.

Gość gość
kupiłbym gospodarstwo rolne. Wychodziłbym na ganeczek i pykał fajkę. Czasem brałbym konia, wyjeżdżał na obchód włości i ciął szpicrutą po plecach leniwych chłopów.

Gość gość
nic bym nie zrobiła, teraz też mam pieniądze i jakoś d**y mi ze szczęścia nie urywa tylko głupi i biedny myśli że jakby miał kasę to byłby szczęśliwy

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Kazałabym wypłacić sobie te miliony w 2 i 5 złotówkach i tarzała się w nich jak kaczor Donald w bajkach Disneya.

Gość gość
Pieniadze szczescia nie dają, dopiero ich wydawanie :) Wyprowadziłabym sie na stale na Karaiby i zamieszkała w jakims fajnym hotelu. Wiadomo na miejscu własny lokaj, jachcik itp. Pomagałabym ludziom w potrzebie, ktorych nie stac np. na operacje ratujace zycie itp.

Gość gość
a ja odwrotnie niż osoba powyżej. mam pieniądze i moje samopoczucie urosło.

Gość gość
"Wyprowadziłabym sie na stale na Karaiby i zamieszkała w jakims fajnym hotelu. Wiadomo na miejscu własny lokaj, jachcik itp." to złudne wrażenie, dziś wydaje ci się to szczytem luksusu bo jest ci to niedostępne...zapewniam, że gdy miałabyś to na co dzień, szybko ta aktrakcja by spowszedniała i wiałoby nudą..... dlaczego tyle znanym aktorek, modelek piosenkarzy wpada w nałogi i depresję mimo fortuny i sławy ?

Gość gość
by nie zwariować od ogromnych pieniedzy trzeba mieć silny charakter i pracować nad sobą

Gość gość
Wybralam akurat Karaiby bo często jezdzimy tam na wakacje, wiec wiem gdzie co i jak. Jestesmy zawsze okolo 2-3 tygodnie, a chetnie bym tam sie przeniosla na stałe. Mamy takie plany, ze dopiero na emeryture tam sie wyprowadzimy, ale to jeszcze duzo czasu. Przypływ kasy zmienił by wszystko, rzucamy prace i sie wyprowadzamy :)

Gość gość
ech kasa, kasa, kasa... ;P

Gość gość
kupiłbym pole uprawne na jakimś zadupiu i za pozostałą kwotę nakupiłbym radadendronów i zasadził. :o

Gość gość
zwiedzialbym te zakatki swiata ktore zawsze chcialam zobaczyc a potem kupilabym domek w odludnym miejscu za reszte zyla z procentow i tyle :)

Gość gość
wybudowałbym sobie pomnik z marmuru i złota i jesscze do tego fontanna z płynnym złotem.