Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mógł sie tym zniechecic czy raczej nie

Polecane posty

Gość gość

Jesli facet pozna dziewczynę i ona mu sie wyraznie spodoba , adoruje ją itd ,a potem ją zobaczy nagle chorą ( on wiedział ,że jest chora) i mało kwitnącą tzn zadbaną z makijażem ,ale bledszą itd? Może sie zniechęcić tym ,że za drugim razem kiepsko wyglądała?

Gość blady jak sciana
zniechecic mozna sie zawsze i wszystkim

Gość gwarancja czystości
głupie dylematy mógł jeśli jest głupi i niedojrzały, ale takiego chłopca nie chcesz, prawda ?

Gość listonosz zawsze puka 3 razy
dlaczego place ksiedu jak przychodzi do mnie do domu na kolede i dodatkowo place na jego emeryture jak uczy moje dziecko w szkole mimo ze niczego go nie nauczyl oprocz agresji?

Gość gość
nie chce niedojrzałego ,ale z drugiej strony rzadko który z nich jest dojrzały z tego co obserwuje... Widział mnie w dniu jak wygladałam super , kazdy sie za mną patrzył itd ,a potem niestety jak byłam chora już wygladałam gorzej... może nie jakoś strasznie bo tego dnia nawet jakiś facet sie za mna obejrzał jak szłam ,ale kwitnąca to ja nie byłam...

Gość gość
masz wyjątkowo durne dylematy młoda i głupia jest takie powiedzenie "tego kwiatu jest pół światu" to on jeden jedyny i wyjątkowy jest na świecie ? nie będzie cię chciał to w ciężką depresję wpadniesz ?

jeśli przestała mu się podobać chora,tzn ,że podobało mu się tylko jej wyobrażenie,podoba się zawsze,a gdy jest chora,to otacza opieką,słuzy pomocą,jest jej wsparciem

Gość gość
Tez mialam kiedys takie problemy, albo lepsze "co bedzie jak zobaczy mnie bez makijazu". Na szczescie z tego sie wyrasta :)

Gość alicja1986
Jeżeli naprawdę podobasz się facetowi, to będzie tak nawet gdy jesteś chora, zmęczona czy bez makijażu (no chyba, że bez make upu wyglądasz jak zombie to już gorzej).

Gość gość
nie sądzę przecież wiedział ,że jesteś chora jak pisałaś więc nawet jesli pomyślał,że wyglądasz gorzej to chorobą to sobie wytłumaczył.Najważniejsze jest pierwsze wrażenie , wtedy już mamy zdanie na temat urody danej osoby i tak łatwo tego zdania nie zmienimy. no chyba ,że zobaczymy ją np za 5 lat czy za rok

Gość gość
hehe nie no jak zombie nie wyglądam :) ani wtedy też nie wyglądałam ,ale tak jak wygląda człowiek chory czyli troche zmizerniałam ,byłam blada ...

Ehh naprawde nie masz wiekszych problemow? Nie spinaj sie, olej to co mysli i badz niezalezna to bedzie latal za Toba jak pies, a nie sie przejmujesz ze masz przy nim katar..