Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakuje mi tego

Gdzie znalesc bratnia dusze maz tylko do interesow

Polecane posty

Gość brakuje mi tego

Z mężem żyje już tylko dla dobra naszych wspólnych interesów, niezależna finansowo, wiem, że mąż mnie zdradza, to żaden odwet, po prostu nie sypiamy ze sobą a czuje się młoda i atrakcyjna, od pół roku mieszkam sama w domu, staż małżeński to 14 wpólnie spędzonych lat, 2 firmy, trochę nier***mości, (dlatego rozwód wykluczony). Gdzie mogę znaleść kogoś z kim mogłabym spędzić wolny czas, porozmawiać, wyżalić się, spędzić wspólnie wakacje za granicą tudzież tu w Polsce..dodam, ze mam dorosłego syna( syn na stałe mieszka na Florydzie), nie ma nic przeciwko, żeby któreś z rodziców miało nowego partnera.

Gość gość
Na kafe szukasz? Juz lepszego miejsca nie moglas znalezc?

Gość gość
stara pudernica już jesteś, po mału sie sypiesz, na co komu taki mebel?:o

Gość gość
dokładnie,podstarzała locha szuka naiwniaka,który się skusi na jej wielką d*pe i pomarszczone cyce

Gość brakuje mi tego
nie jestem stara, mam 43 lata, od zawsze o siebie dbałam, mam ładne zęby, figurę, zadbaną cerę, uczęszczam na siłownię, basen, dużo spaceruje, myślę, że nie wyglądam na swoje lata, mam pieniądze i ładne auto, zawsze wspomogę finansowo. Syn studiuje za granicą, to dziecko z mojego nieformalnego związku, mieszka wraz z ojcem.

a może są tacy ,którzy nie łączą tego z seksem?Też chcą z kimś przebywać,ale nie wiążą tego z cielesnością?Tak spłycacie to wszyscy........:(

Gość gość
takie prowokacje to już dziesięć lat temu były,nie wymyśliłas nic nowego żałosna pudernico,która się nudzi w swojej śmierdzxacej kawalerce z jeszcze bardziej smierdzącym kotem na kolanach

Gość brakuje mi tego
Czuje się samotna, jak wspominałam, mieszkam sama w dużym domu, mąż nie mieszka ze mną od pół roku, ma swój dom, dziecko od lat na Florydzie, smutno samej, mam psa, ale z nim nie da się od tak pogadać, koleżanki zazwyczaj ograniczają się do rozmów o kremach i coraz to nowych operacjach.

Gość brakuje mi tego
Kawalerki nie mam więc żadna prowokacja, choć może to tak wyglądać, gdzie można zapoznać jakiegoś męźczyznę?może jakieś wczasy?choć sądze, że wczasują młode osoby, ja mam 43, zazwyczaj taie kobiety jeźdzą na wakacje z mężami a więc trudno kogoś poznać, nie wykluczam dalszego związku.

Gość gość
podasz skąd jestes? to tak tytulem wstępu..

Gość brakuje mi tego
Mieszkam bardzo blisko naszej stolicy.

Gość gość
43 i mloda? :o

Gość gość
tylko idiota da się złapać na tak żałosne prowo

Gość gość
Ja tez uwazam, ze kobieta w wieku 43 lat moze mowic o sobie, ze jest młoda. Jak dba o siebie to niektorzy nawet pomyslą ze ma około 30 tki.

Gość brakuje mi tego
Może nie aż tak młoda, ale to raczej nie jest starczy wiek, 43 latki rodzą jeszcze dzieci.

Gość gość
a niech i 50 i 60 mówi so sobie że jest młoda,pogadać każdy może:-D wiadomo że po 30 próchno się sypie

Gość gość
Chyba tobie sie bedzie sypac kolo 30 tki, ja jestem starsza mam wszystko na swoim miejscu. Ale trzeba sie dobrze konserwowac i odzywiac, ale nie kazdy rozumie co to znaczy i w wieku dwudziestu oaru lat wyglądają na zuzyte rozlazłe baby.

Gość gość
ja widziałam mamusie która urodziła chyba majac 45 lat,wyrazy współczucia dla dzieci:-(

Gość brakuje mi tego
Pisałam już, że duchem czuje się młodo, fizycznie również, myśle, że nie jedna 30 latka pozzdrościłaby mi figury, cery, uśmiechu, ćwiczenia i dieta również.

Gość gość
Nie gadaj z dzieciakami, one tego nie zrozumieja, wejdz na forum dla 40 tek :)

Gość gość
konserwowac to sobie możesz ogórki,ciała nie odmłodzisz choćby nie wiem co,kobieta po 30 zaczyna się rozkładać i nigdy juz nie będzie miała takiej jędrności jak do 30,żadne zabiegi nie pomogą,tylko wizualnie moze się wydawać atrakcyjna,dotykowo jest po prostu wstrętna

Gość gość
niech się próchna pocieszają jak mogą:-D gdyby były takie atrakcyjne to nie siedziałyby w tym gównie buhahahaha

Gość brakuje mi tego
Ale Ty również tu siedzisz, dlaczego w gównie?nikt nie karze Ci się udzielać na tym forum a już na pewno nie w tym termacie wulgarny/a dziewucho/chłopaku. Plujesz jadem, bo zazdrościsz, Polska zazdrość:)

Gość gość
Niektorzy mają przyjemnosc w obrazaniu osob na forum, a w prawdziwym zyciu baliby sie nawet odezwac. Co mozesz wiedziec czy ktos jest wstretny w dotyku czy nie. W kazdym wieku jest inaczej. Czy zalozycielka wątku napisała, ze facet ma byc 20 lat młodszy?

Gość gość
tu nie ma czego zazdrościć,uwierz i dobrze wiesz,kazdy sobie moze żyć w świecie jaki mu pasuje,powodzenia i obyś była atrakcyjna jak najdłużej

Gość brakuje mi tego
Nie, nie szukam nikogo w wieku mojego syna, hehe nawet o tym nie pomyślałam, szukam bratniej duszy w przybliżonym wieku, mam mało znajomych płci przeciwnej, a jesli już to zajęci, bądź boją się , że jak wezmą rozwód to żony zagarną połowę majątku, takie czasy.Zajmuje się sobą, ale ile można, z mężem nie mam już nawet o czym rozmawiać, on woli młode dziewczyny, nie mamy wspólnych dzieci(czego żałuje) może wtedy byłyby tematu do wspólnych pogawetek, podziwiam kobiety, które pomimo tak długiego stażu małżeńskiego kochają i szanują swoich mężów jak za dawnych lat kiedy mieli po te 20 lat. Ja chyba nie miałam szczęścia w miłości, nawet syn daleko, nie ma do kogo się odezwać, z kimś wyjść na miasto, kawę, pozostał pies, praca.