Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie dla plci pieknej

Jak sie czujecie jak obcy facet maca wasze piersi zobaczcie filmik

Polecane posty

??

jedna, słownie JEDNA zareagowała prawidłowo - dala w morde cwelowi 🖐️ i jeszcze ci kolesie :o jakiś złamas łapie ich kobiety za cycki, a ci się śmieją, a jeden nawet robil zdjęcia:D jeebane mameje:o ma cwel szczęście, że na mnie nie trafił, bo by dostał przekope i zaliczył OIOM:o

popieram Ciebie porazka wiele dziewczyn to slieczne osoby i jeszcze sie ciesza zchecia sam bym popiescil, ale to brak szacunku dla siebie piersi zarezerwawane sa dla faceta ktore obdarza sie uczuciem

Gość gość
to chyba ustawiane ..albo te kobiety jakies niewyzyte:p

Gość gość
zenada, pewnie wiekszosc z tych kobiet czuje sie po tym nagraniu lekko zgwalcona, jakby sie wczesniej ich pytal to wszystko byloby ok, a tak to niech s*******a koles...

Gość Szassanka
Straszne to jest :O Ja też bym za takie coś chciała dać w pysk, ale bałabym się, że jakiś psychol i mi odda albo jakkiś nóż wyciągnie, przecież normalny człowiek się tak nie zachowuje. Dziewczyna z początku filmiku - super - odważna laska.

Gość gość
Widziałam filmik i reakcje 2 kolegów na to, wszyscy byliśmy w szoku że Polki są takie łatwe: podchodzisz i macasz każdą! Porażka. Żadna nie miała wstydu, ze dotyka je obcy facet w wręcz pozwalały, cieszyły się, uśmiechały...

Gość gość
ciekawe czy jakby im wsadził łape w majty czy tez tak by stały i ani be ani me ani kukuryku :o baby są naprawde głupie :o

Gość gość
ten filmik jest żenujacy, pokazuje jakimi nieasertywnymi niedorajdami są Polki, kazdy może sobie podejść i pomacać:o żenada

Gość gość
ale masakra:p dziwi mnie jedno - w takiej sytuacji zawsze mam odruch obronny i reka mi leci w kierunku napastnika:D,a te nic, stoja jak sparalizowane albo sie ciesza jak idiotki :o......

Gość gość
po prostu sa wyluzowane, chyba w centrum miasta i widzac kamere i faceta w przebraniu nie czuja sie zagrozone, poogladajcie jakies programy tv z zachodu...wy tak sie tu oburzacie, a moim zdaniem to co robia jest mniej zle niz seks przedmalzenski!!

Gość gość
a któras stwierdziła że jej chłopak nawet na to patrzył i nic, ani jedno ani drugie żadnej reakcji, to dopiero ofermy sie dobrały:o

Gość gość
moje cycki sa dla mojego faceta a nie obcego . to jest obrzydliwe:o no ale co kto lubi

Gość gość
no i co z tego że jest kamera?????? to można już do jednej z drugą podejść i zrobic sobie z nia co sie chce??? i jeszcze sie z tego cieszą głupie bździągwy, to po prostu żenujące:o

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
no ci faceci to dopiero ofermy :D mogli mu przeciez pokazac antydebilmena badajacego ludzkie mozgi za pomoca wstrzasow i przylac mu tak konkretnie mialby wieksza ogladalnosc bo przeciez o to chodzi.

Gość gość
bo tamte kobiety nie maja honoru

Gość gość
nie wierze ze one daja sie macac tfe obrzydliwe k******o

Gość wielka mi rzecz obmacanie
cycków, trochę luzu paszteciary z kafe

Gość gość
no tak ty bys dala i peezde pomacac dajko polska

Gość gość
Ta blond 2:25 Miała cierpliwość i moc w sobie. Taka "wyniosła" no niewiem! Taka cudowna.

Gość ludzie się bawią
w odróżnieniu od was, skatoleni kretyni

Gość im większy pasztet
i im samotniejszy tym większy obrońca moralności i czci niewieściej, na szczęście normalni ludzie mają was w tyłku, gorzkniejcie dalej paskudne kwoki

Gość gość
nie ejstem paskudna ale szanuje swoje cialo i nie dalabym sie polska dajko wymacac byle komu. Ile tego szmaciurstwa jest w polsce to glowa mala. Pokolenie dzisiejsze to same szmaty

Gość gość
faktycznie szmaty:o