Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriannnnnnn

wybrala jego

Polecane posty

Gość adriannnnnnn

Zakochalem się w dziewczynie która była trochę zainteresowana moim.kolega który zachowywal się jak( jak na jakims filmie) nie on ,udawał kogoś innego niż byl, byl dla niej miły a powiedzial mi ze ma ją w planie w******c. Wiedział że mi się podoba ale nie wiedzial że sie w niej zakochalem. Jak powiedzialem mu że jest dla mnie wazna to powiedzial cos w stylu "Jaaaa trzeba bylo tak.odrazu... " dał do zrozumienia że usunie się w bok. Zauważyłem jednak.że dalej do niej.zarywa. więc powiedzialem jej jaki ma plan i jaki jest naprawdę. Nie zdobyłem tej dziewczyny... A ona później lazila z nim za reke a teraz się przyjaźnią. Już o niej nie myślę...tak bardzo, ale mam uczucie nie spełnienia jakby to może on powiedzial że to wszystko nie prawda I ze to ja mialem wobec niej zle zamiary. I myślę czy się z nim przespala. Czasami jak widze jak stoją gdzieś w grupie to chciałbym podejść I cos powiediec

Gość mrrrrmrrr
Napewno jej nagadal na ciebie

Gość gość
To co to za kolega----kolega nie odbija koledze laski

Gość gość
Pewnie odwrócił sytuację i wmówił jej że to Ty chciałeś ja wy******ć. Takim sposobem, zrobił z Ciebie kompletnego babiarzą któremu zależy tylko na jednym. A z siebie uczynił w jej oczach cudownego, porządnego faceta, który uchronił ją przed Tobą. Prawda jest jednak inna....Pewne jest to że on napewno nie jest Twoim kolegą bo koledze się takich rzeczy nie robi

Gość gość
a może ona chciała być w******a przez tego kolegę i to co jej powiedziałeś raczej ją ucieszyło?

Gość gość
teraz właśnie to imponuje kobietom, takie czasy