Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albert Bernstein

Mój plan polepszenia jakości i urody Polek

Polecane posty

Gość Albert Bernstein

Wprowadziłem go w życie 10 lat temu. Opierał się na założeniu, że wszystkie głupie, brzydkie, stare, przeciętnej urody i nikomu niepotrzebne Polki powinny dostać impuls do opuszczenia Polski. Doszedłem do genialnego wniosku, że takim impulsem mogą być cudzoziemcy o ciemnej karnacji, Pakistańczycy, Kurdowie, Hiszpanie, Włosi, Turcy, Murzyni. I udało się. Dziś po 10 latach mogę z ręką na sercu, że z Polki wyjechała cała masa bezrobotnego śmiecia przeciętnej urody i większość tego śmiecia znajduje się w egzotycznych związkach. Tymczasem druga część mojego planu opierała się na sprowokowaniu tzw. "pomarańczowej rewolucji" na Ukrainie, zubożeniu całego tamtejszego społeczeństwa - dzięki temu udało się dla Polaków wygospodarować 10 milionów Ukrainek. Obecnie druga faza planu znajduje się w trakcie realizacji - co roku polski rząd wydaje 300 tysięcy wiz Ukraińcom i Ukrainkom. W ten sposób uda nam się zastąpić odpływ brzydkich, nieudacznych i wsiowych Polek o świńskich ryjach, ślicznymi jak marzenie, mało wymagającymi, wiernymi i skromnymi Ukrainkami. Dzięki temu udoskonali się polska pula genetyczne i następne pokolenia Polek będą jeszcze piękniejsze i jeszcze bardziej jędrne i ponętne. I każdy z nas będzie mógł korzystać z ich wdzięków: zarówny my Żydzi, jak i wy Polacy. Shalom bracia.

Gość gość
shalom zydek!!! hahaha swietny plan!

Gość gość
Mało wymagajacymi -no tak ,dla was to wygodne, bo chcecie miec cos za nic :D mysle ze nawet taka ukrainka na was nie spojrzy, nie mowiac o czyms wiecej,no ale marzenia dobra rzecz :)

Gość gość
a tu się mylisz droga panno jestem obecnie w związku z Ukrainką i bardzo sobie chwalę

Gość gość
taaa mało wymagającymi... wy byście chcieli zeby wam sprzątać, prać i d**y nadstawiac. szowinistyczne świnie. a moze takich mężczyz powinno sie wytempic co???

Gość gość
najlepiej żeby wam prać, sprzątać i d**y nadstawiac a i tak zrobicie skok w bok.

Gość gość
Faceci rządzą światem. Czasem to wam się wydaje, że jesteście mądrzejsze i na górze, ale ostatecznie okazuje się, że to my jesteśmy zwycięzcami. Baba z facetem nigdy nie wygra, ustępujecie nam pod względem inteligencji. Was natura stworzyła wyłącznie do seksu, rodzenia dzieci i ładnego wyglądania, do niczego więcej. A nas natura stworzyła do myślenia, walki, kombinowania i niszczenia wrogów. Jesteśmy urodzonymi drapieżnikami, z nami c*pciochy nigdy nie wygracie.

Gość gość
widzę że wytEMpiłaś słownik ortograficzny ze swego domu - a może nigdy go nie miałaś, c*pko? :D a ty nie kłam żydłaku - żydłaki nigdy za nic nie zrobiliby czegokolwiek na korzyść Polaków :P

Gość Albert Bernstein
Nie robimy tego za darmo. Rościmy sobie prawo do tych Polek na równi z Polakami. Będziemy je po prostu posuwać, żenić się z nimi. To chyba sprawiedliwy układ? Izrael potrzebuje więcej białego mięska i więcej dzieci, mamy dość ciężką sytuację demograficzną.

Gość gość
stary idz sie lecz

Gość gość
nudny jestes, skoncz juz bajkopisarzu

Gość gość
heheh. gudłaju - oc*piałeś od tego przebywania w ryżej POlszy? ryża POlsza ma bodaj NAJNIŻSZY wskaźnik dzietności w Europie i jeden z najniższych na świecie. twój plan (całkiem dobry (gdyby nie to że zmyślony :( ) NIE URATUJE JUŻ POLSZY :P

Gość gość
Pan Albert nie chce ratować Polski, on chce wyhodować ładne Polki po to, żeby potem służyły w charakterze żon i prostytutek dla Panów Żydów. Pan Albert wie, że Polska to już historia i poszła w kanał. Terytorium Polski ma być w przyszłości skolonizowane przez Żydów z Izraela, którzy wyprowadzą się stamtąd w obliczu pogłębiających się wojen.

Gość gość
Żydzi to jednak mądry naród. I bezwzględny.

Gość gość
to mu własnie mówię- że nigdy żaden żydowin nie zrobił niczego bezinteresownie dla Polszy :O a ten łże - mosiek jeden ps. aj waj $:classic_cool:$

Gość gość
Kurva czlowieku nawet nie napisales jak to zrobiles...