Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urzędnik czy robotnik

Wolicie urzędnika czy prostego robotnika bez zęba

Polecane posty

Gość Urzędnik czy robotnik

Który facet u was prędzej przejdzie?

Gość gość
urzędnik

Gość gość
Urzędnik

Gość gość
czysty urzednik potrafiacy rozmawiac kulturalnie niz smierdzacy robol rzucajacy wulgaryzmami z piwem pod poduszka

Gość gość
urzędnik

A co jeśli robotnik ma zęby i nie śmierdzi piwem i co ważniejsze zarabia więcej niż niejeden urzędnik?

Gość gość
to też urzędnik.

Gość gość
/ pulchny A co jeśli robotnik ma zęby i nie śmierdzi piwem i co ważniejsze zarabia więcej niż niejeden urzędnik? / x robole sa zazwyczaj prostakami, nie znaja kultury, sa wulgarni, wiec biedny urzedas lepszy

Ok . Niech Wam będzie . Mam nadzieję że życie zweryfikuje Wasze poglądy .

Gość gość
urzednik

Gość gość
urzednik !

Gość urzednik to smierdzacy len
i przepija nasze pieniadze

Gość gość
Robotnika :D

Gość do gość
nawet jak zaniedbany, bez zeba i wyslawiac sie nie potrafi?

Gość do fiku mikuuu
a urzednik to taki obciach?

Żaden obciach, wiele kobiet marzy o facecie-urzędniku (patrz wpisy wyżej), ale nie ja. Dla mnie to praca mało ambitna, nie wymagająca myślenia. Co innego pracownik biurowy jak np. księgowy, menadżer itp. "pan w okienku" nie jest w moim typie

Gość gość
jak bez zeba to takiego nie chce, bo jak sie bedziemy calowac, to szybko moje zeby przez takiego niechluja tez poleca... Bakterie z jego prochnicy szybko zniszcza moje...

Gość gość
Do:"fiku mikuuu" - "pan w okienku" nie jest w moim typie ____ Czyli poznasz fajnego, miłego, kulturalnego mężczyznę, w którym będziesz widziała mężczyznę życia, ale chwila stop, przecież powiedział że jest "panem z okienka". Brałem Cię za rozsądniejszą kobitkę ;(

Gość dawny cream
panny teraz zawsze na pierwszej randce pytaą czym sie zajmujesz, jak twoja odpowiedz ich nie zadowoli to juz pozamiatane . niestety takie czasy

Gość gość
taki sterotyp że robotnik to prosty, chamski, zapijaczony, a urzędnik, blady, gruby i niezaradny. Ale z dwojga złego jakbym miala wybierać to urzednik. nie znosze tych spoconych roboli, ktorzy siedza jak te malpy na rusztowaniach i zaczepiaja mało inteligentnie każda kobietę. po prostu nie trawie. dla mnie to kazdy z nich jest potencjanym g****icielem.

dawny cream. Opowiadasz z całym szacunkiem, ale głupoty. Na prawdę nie wyobrażam sobie "zamieść" znajomość tylko dlatego, ze ktoś byłby robotnikiem bądź sprzedawcą w lumpeksie. Na prawdę nie jest tak źle jak sądzisz.

Gość dawny cream
natalka ae nie zwiążesz sie z takim facetem , jedynie bedziesz go traktowac jak znajomego

Dawny cream, bardzo krzywdzące co mówisz. Uważasz tych ludzi za gorszych? Jasne, ze moge teraz pisać niewiadomo kto, nikt mnie tu nie zna, ale uwierz- są na swiecie jeszcze ludzie, którzy widzą w człowieku człowieka, a nie jego pracę i konto.

"Czyli poznasz fajnego, miłego, kulturalnego mężczyznę, w którym będziesz widziała mężczyznę życia, ale chwila stop, przecież powiedział że jest "panem z okienka". Brałem Cię za rozsądniejszą kobitkę ;(" Skądże, nie selekcjonuję ludzi pod tym kontem. Po prostu gustuję w mężczyznach, których podziwiam. Dla mnie pan z okienka jest tej samej kategorii co pracownik taśmy, nie myśli tylko robi. Oceniamy przedstawiciele którego zawodu są dla nas bardziej atrakcyjni, zatem pan z okienka to praca, która nei ma nic wspólnego z pasją/zainteresowaniami (taki np. księgowy to już pracuje jako księgowy, bo to lubi).

Gość do fiku mikuuu
urzednik to tylko pan z okienka? urzednik moze pracowac w gabinecie, przygotowywac pisma, tytuly egzekucyjne itp.

Dokładnie, człowiek może być super wykształcony, super zarabiać a być chamem, prostakiem i d*pkiem a z pewnością znajdzie się też kulturalny robotnik który potrafi coś więcej niż gwizdać na panienki z rusztowania.