Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapach jakby kupki z ust 5miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś miał podobny problem? mojemu 5miesięcznemu synkowi (karmiony piersią ale też dokarmiany mlekiem sztucznym) jak się obudzi bardzo brzydko pachnie z buzi, smoczek który ssał podczas spania również posiada ten zapach. Podobny jest on do zapachu kupki z pieluszki, jakby to samo. czy to może coś być poważnego? dodam, że synek zdrowy jak rydz. śmieje się, je, śpi, zdrowy.

Gość gość
a tobie jak wstajesz rano, pewnie fiołkami z ust pachnie :O

Gość gość
jeszcze dodam, że 3 dni temu mieliśmy szczepienie, więc pani doktor go zbadała dokładnie i był zdrowy. po szczepionce stan podgorączkowy który minął następnego dnia i teraz już ok. niestety nie zapytałam o ten zapach, zapomniałam. powinnam wrócić się do lekarza?

Gość gość
Dziecku nie powinno smierdziec z buzi, a juz tym bardziej kupa. Cos z zoladkiem ewidentnie.

Gość gość
zauważ że to zazwyczaj po śnie, więc mogą to być resztki rozkładającego się mleka w jamie ustnej

Gość gość
kurcze tylko synkowi się nie ulewa :( chyba pójdę do lekarza. ale jakby ktoś miał podobnie, napiszcie

Gość gość
tak tylko po śnie, bo odkąd to zauważyłam, to ciągle go obwąc***e i tylko po śnie na smoczku który ssał i z buzi przez jakiś czas

Gość gość
może nocką cichaczem trochę tam sobie podbiera z pieluszki i chyłkiem wcina jak mamusia nie widzi?