Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbnmmnbvc

beznadziejne zycieee

Polecane posty

Gość cvbnmmnbvc

Praca beznadziejna brak studiow brak prawa jazdy brak faceta.Rodzina mysli ze jestem najwieksza paskuda w rodzinie.Da sie to odczuc ,jesli ma sie bardzo ladne kuzynki ehh wszystko do d**y

Gość gość
ja praca - brak studia - mam mgr zarządzania prawo jazdy - brak facet - brak rodzina mysli ze jestem najwieksza paskuda w rodzinie - no w tak, jestem starą panną 29 l, urody - brak, nadwaga

Gość FAJNIE JEST
Głowa do góry, nie ma brzydkich dziewczyn- zapamiętaj:D No i uroda to nie wszystko.Znam urodziwe dziewczyny, ale jakie głupie to szok:D Nie mozesz popadać w kompleksy, na pewno jesteś ładna, po co sobie wrabiasz że nie?

Gość gość
Ta jasne, każdy niby facet mówi uroda to nie wystko, ważne a by w głowie miała poukładane. Ja np wiem, bo faceci sami do mnie to mówią, że bardzo dobrze ze mną się rozmawia, z***biste podejście mam do życia itd. wiem też że nie jestem jakaś tam paskudna, ale jednka te pare kilo nadwagi robi swoje. Niby jeszcze niedawno miałama faceta, wszystko mu we mnie pasowało, ale coś mu się nagle odmieniło i nawet nie wie co ...

Gość gość
wez sie za siebie, schudnij, a potem wyjedz tak jak ja zrobilam :) jak schudniesz wszystko sie zmieni, niestety tak jest

Gość gość
Ja i tak już bardzo dużo schudłam i chce jeszcze więcej, więc nadal nad tym pracuje. Wyjedź? a gdzie ja mam wyjechać? to już nie chodzi o te kilogramy tylko o same gadanie facetów, albo się kogoś kocha za to jaki jest, albo i nie

Gość cvbnmmnbvc
nie wmawiam sobie... moja kzunke np.kazdy podziwia chwali ,a mnie nikt.To co mam myslec

Gość gość
wM19hOCghCykm8KgeJB9n7jA