Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdfssf

Jak schudnac wiecej

Polecane posty

Gość vdfssf

Zaczołem się odchudzać miałem 108 kg i 120 cm w pasie prawie. Mam 190 cm wzrostu. Teraz mam troche mniej koło 100 tak z 96,97kg a w pasie 95 cm ( zeszło w pasie 25cm) i chciałbym więcej schudnąć. Schudłem 10 kg. Teraz chcę więcej jak tego dokonać żeby zejść tak jeszcze z 10 kg. Bedę bardzo zadowolony jak schudne. PS> Mialem bardzo duży brzuch i piersi jak u kobiety teraz sa mniejsze ale dalej jest tam tłuszcz jak go całkowicie zlikwidować.

Gość Andzelikaa
Systematyczne ćwiczenia, jak najbardziej, ale może trzeba też zainwestować w preparat wspomagający odchudzanie. Ja sama ma dokładnie taki http://nutrina.pl/28,slimette.html i dzięki temu szybciej pozbyłam się tych 15 kilo nadwagi. W kilkanaście tygodni miałam takie efekty. Stosowałam też dietę od dietetyka oraz pływałam i biegałam.

Gość gość
a ta znowu rekalmuje tabletki , powinni cie stad wygonic

Gość Olcia Dubicka
Skoro już schudłaś to dasz radę dalej też schudnąć, najgorzej jest zacząć, skoro już masz wynik to leć za ciosem :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
Hej, moim zdaniem cwicznia i zdrowa dieta. Nie bierz zadnych tabletek bo to nic nie daje. Znalazlam fajnego bloga o dietach :) Masz linka: http : // slim-style. blogspot. com /2013/07/moja-wasna-dieta-sprawdzona-i-skuteczna. html Jest calkiem nowy, ale przepisy ma fajne niskokaloryczne :D