Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet znowu mnie olal

Polecane posty

Gość gość

Pisalam z jednym chlopakiem przez caly miesiac, dzien w dzien po pare godzin dziennie, naprawde bardzo fajnie mi sie z nim rozmawialo, mielismy duzo wspolnych zainteresowan, lubilismy ten sam typ muzyki, a tu nagle koniec, przestal sie do mnie odzywac, a widze, ze jest obecny na portalu, zupelnie nie rozumiem dlaczego, mowil, ze jestem fajna i ladna..a tu nagle koniec. Z innymi chlopakami to tak samo, pisalam z nimi przez pewien czas i nagle przestali sie do mnie odzywac. Ja juz kompletnie stracilam nadzieje, ze kogos poznam. Chcialabym kogos poznac, do kogos sie przytulic, czuc sie komus potrzebna a tak jestem kompletnie sama..

Gość gość
dzisiaj uswiadomilam sobie to samo, my pisalismy smsy calymi dniami, w piatek jeszcze dostalam smsa na dobranoc i juz sie nie odezwal nawet napisalam wczoraj do niego czy nic sie nie stalo, czy wszystko z nim ok i dalej cisza, dzisiaj mysle ze poprostu mnie olal... wiem ze to przykre, myslalam ze tylko ja sie tak qngazuje w znajomosci internetowe ale widze ze nie jestem z tym sama

Gość gość
Rozpaczliwie potrzebuję bolcowanka :(

Gość gość
dawaj, ja cię pocieszę, podaj tylko jakiś kontakt.

Gość gość
dawaj, ja cię pocieszę, podaj tylko jakiś kontakt.

Gość gość
ehh to widze, ze ja tez nie jestem z tym sama..ale ja nie rozumiem dlaczego, widocznie cos musi we mnie byc, ze nikt nie chce ze mna byc, ale nie wiem co..jest to przykre

Nie ma co się dziwić na portalach nikogo normalnego nie znajdziesz. Rozumiem że jesteś zamknięta i nie możesz wyjść żeby poznać kogoś na żywo?!

Gość gość
a kim jestes?

Gość gość
w końcu to że mam lekką nadwagę i garba to nie argument by nie odpisywać ! Marzy mi się bolcowanie.

Gość Agusia02
Ja mam gorsza sytuacje bo ja bardzo kocham swoego partnera jestesmy razem 1,5 roku i on zaczol mnie kompletnie lewac uczieka przedemna mam wrazenie ze mi sie caly swiat wali mowie ci nie przejmuj sie zbytnio ja tez bylam w takie sytuacji jak ty myslalam ze juz zawsze bede sama nie chcialam tak zyc w samotnosci .Ale teraz na dzien dzisiejszy wolałabym byc sama niz taki kanczący zwiazek jak teraz mam:-((((((((((

Gość gość
tez nie rozumie co sie stalo, przeciez bylo ok, i cisza, co on ma w glowie? co sie zmienilo?

Gość gość
No nie bylabym do konca tego taka pewna, moj brat znalazl przez portal randkowy swoja teraz juz zone, sa razem 6lat, 3lata po slubie i wlasnie urodzilo im sie dziecko, moja kolezanka tez znalazla chlopaka przez portal i wlasnie sie zareczyli, wiec nie wiem..moze po prostu mieli szczescie? mieszkam w malej miejscowosci i nie bardzo jest tutaj gdzies wyjsc i mieszkam za granica

Gość gość
mam 23lata i mieszkam za granica

Gość gość
mieszkam na Syberii a tutaj ciężko o toważystwo czasem dogadzam sobie z miśkami polarnym ale to nie to samo

Gość gość
dzieki za podszywy rozbawiles mnie ;)

Gość stallion
wysłałam mu wczoraj 537 nagich fotek a on nic nie odpisuje... dziś w nocy wyślę mu kolejnych 200 może go ruszy

Gość gość
ale my bylismy umowieni tak, ze codziennie o tej i o tej piszemy ze soba i zazwyczaj on zawsze pierwszy pisal, ale tamtego dnia nie napisal i ja do niego napisalam i mi nie odpowiedzial, a jak patrze na portalu to jest obecny,nie wiem wszystko bylo ok do tamtego dnia, wiec nie wiem co mu sie odwidzialo..