Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mróvka

Czy warto

Polecane posty

Witam serdecznie. Potrzebuję obiektywnej porady. Nie wiem czy warto nalegać na ślub mojego syna, który ma dziecko z dziewczyną z ,, nieciekawego" domu". Dziewczę uważa się za cud natury, nie garnie się do wykonywania obowiązków, podobnie jak jej rodzinka. Ja staram się jak mogę pomagać dziecku i dobrowolnie przesyłam pieniądze, kupuję ubranka, jedzenie, potrzebne kosmetyki itp. Moja opieka trwa w sumie ponad trzy lata. Zaznaczam, że syn pracuje, ale ma obecnie niskie dochody, które nie wystarczają na utrzymanie jego rodzinki. Mam dosyć tej sytuacji. Młodzi żyją chwilą i za swoje problemy obwiniają wszystkich tylko nie siebie. Pomimo mojej pomocy dają mi dowody jaka to jestem niedobra, bo pomagam za mało.

Gość gość
Raczej nie zmusi ch pani do slubu.A co do ich zarzutow radzilabym wstrzymac sie na jakis czas z pomoca.

No własnie chyba tak zrobię. Niech sami się ogarną. Martwię się tylko o dziecko, aby mu czegoś nie brakowało. Oni dbają raczej o siebie, swoje brzuszki.

Gość gość
Watpie zeby zaniedbali dziecko,radzilabym jednak w miare dyskretnie ich kontrolowac tzn odwiedzac dziecko.Z drugiej strony moga grac na pani uczuciach.

Gość larwa a może motyl
"z nieciekawego domu"... dzięki Mróvka ( fajny nick) -miałam koszmarny dzień i na zakończenie wbiłaś mi nóż w plecy. Też jestem "z nieciekawego domu" ale czy to był mój wybór...

Na pewno grają na uczuciach. Nic nie planują tzn dziewczę ma filmowe marzenia i to mnie martwi.

Sory za ten ,, nieciekawy" dom. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że wiele osób z tzw ,, nieciekawych domów" to porządni ludzie, ale chyba bywa, że powiela się też takie życiorysy.

Gość gość
I tu jest najwiekszy problem,bo moga pania ''szantazowac ''dzieckiem.