Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blebloukaaa

problemy z okresem

Polecane posty

Gość Blebloukaaa

Może juz były takie tematy ale nie umiem ich znaleźć ;c , od ponad miesiąca nie dostaje okresu mam problemy z tarczyca i biore hormony ale trochę zaniedbałam to i je brałam piąte/dziesiąte miałam też dużo stresu i nerwów byłam za granica całkiem inny klimat niż nasz, zaczęłam się tez niezdrowo odżywiać. Obecnie mam takie plamienia krwi ale takiej ciemnej lekko brzuch mnie boli . Nie wiem co mam robić, proszę o pomoc ;c

Gość gość
Bierz regularnie leki, jeśli w ciągu dwóch tygodni sytuacja się nie ustabilizuje to idź do lekarza.

Gość niose prawde mam
wysraj tego robala co sie 9 miesiecy rodzi. I zgol wasa kobieto. I ogol nogi zagrzybialy grubasie

Gość gość
Przede wszystkim spokojnie- z tego co piszesz miałaś trochę stresów i zmian, organizm może musi się do tego wszystkiego dostosować. Wspominasz, że bierzesz leki- czy jesteś pewna że nie wchodzą ze sobą w interakcje? sprawdź sobie tu: www.osoz.pl/interakcje , bo czasem leki mogą ze sobą negatywnie współdziałać. A o tych lekach jeszcze- może te plamienia to skutek uboczny działania leku? przeczytaj uważnie ulotkę i wyszukaj sobie te leki tu: www.osoz.pl/leki I przede wszystkim nie panikuj, jeżeli poczujesz się źle, idź do lekarza:)