Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mają rację

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż pracuje w biurze,zarabia 1600 zł od 7 do 15 5 dni w tygodniu,ma wyższe wykształcenie,pracuje w swoim zawodzie.Wszystko fajnie ale moi rodzice wciąż się czepiają że mój mąż siedzi sobie w pracy w ciepełku przy komputerze i nic nie robi,ja pracuję jako sprzedawca w sklepie,mam średnie wykształcenie,rodzice cały czas docinają nam że ja na męża pracuje bo pracuje ciężej,cały czas tak mówią,ja już mam dość,co powiem rodzicom jest źle,mama płacze.Wyzywają go od leni,bo co to za facet że przyjeżdża z pracy i bawi się z synkiem,musi do dodatkowej pracy iść itd.

Gość gość
Napiszę krótko NIE

Gość gość
Jesteś pewnie jedynaczką?

Gość gość
Powiedz im, że to nie jest ich sprawa.

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
ciężko pracować nie sztuka nawet debil może rowy kopać :D a mąż cię powinien zostawić skoro ważniejsze jest dla ceibie zdanie mamy i taty. po co mu taka głupia baba co na forum pyta o takei rzeczy.

Gość gość
Mogłaś sobie poszukać męża po zawodówce,może wtedy Twoi rodzice by nie narzekali:-)

Gość gość
nie mają racji, mąż ma wyższe wykształcenie, ma pracę a to w tych czasach się liczy więc nie rozumiem o co się czepiają??? też uważam że jesteś jedynaczką ;)

Gość gość
Pewnie o to się czepiają że zarabia za mało i w wekkendy nie pracuje.... u mnie jest tak samo....