Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dothisagain

W Radomiu usunęli krzyże z miejsc publicznych słyszeliście już o tym

Polecane posty

Gość gość
offermie znowu nei sprzedali w sklepie piwa na kreskę i wylewa żale na system

Gość gość
cytat z offermy: "jak można być tak bezczelnym bydlakiem?" No właśnie, jak..?

Gość gość
to nie mendy bolszewickie to ta nasza cudowna "demokracja" :D nie zwalajcie winy na jakieś zamierzchłe czasy tylko na obecnie panujący ustrój niewolniczy będą nam grać jak zechcą a my zatańczymy jak nam zagrają ! ;)

Gość gość
kto nie myśli tak jak offerma jest komuchem, bydlakiem, durniem, zjebem, kretynem. Kto nie z nim ten przeciwko niemu :D

Gość gość
"A mógłbyś/mogłabyś mi wytłumaczyć, co rozumiesz poprzez słowo "komunizm"." x ja tak rozumiem jak rozumieli je tzw "wojujący bezbożnicy". wpisz sobie to hasło w googla i poczytaj o nich. robili dokładnie to co obecni "tolerancyjni i nowocześni" chcący dyktować katolikom gdzie "mogą" a gdzie nie wyznawać swoją religię. Z tego, co tutaj widzę, to właśnie Ty decydujesz i narzucasz innym swoją wiarę. Dlaczego chcesz dyktować nie-katolikom, gdzie mają wyznawać swoją wiarę?

Gość gość
"A mógłbyś/mogłabyś mi wytłumaczyć, co rozumiesz poprzez słowo "komunizm"." x ja tak rozumiem jak rozumieli je tzw "wojujący bezbożnicy". wpisz sobie to hasło w googla i poczytaj o nich. robili dokładnie to co obecni "tolerancyjni i nowocześni" chcący dyktować katolikom gdzie "mogą" a gdzie nie wyznawać swoją religię. Z tego, co przeczytałam na Wikipedii(jeżeli się myli, to popraw), organizacja wojujących bezbożników"Jest odpowiedzialna za stosowanie przemocy w celu zwalczania różnych grup wyznaniowych, denuncjowanie osób wierzących, niszczenie obiektów sakralnych, profanację miejsc pochówku (głównie cmentarzy) i przedmiotów kultu religijnego." Ja jakoś nie zauważyłam, żeby zwalczano wyznania czy niszczono i dewastowano obiekty sakralne

Gość gość
tacy z racją jak offermy racja są lokatorami psychiatryków albo co najwyżej posłami PiS, w każdym razie polacy przez małe p, bo nie kochają ojczyzny tylko sarmackie wyobrażenie o niej

12.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość "nie narzucam bo nie zadam plakatow pt.boga nie ma" x żądasz pajacu, rugowania religii i jeszcze śmiesz twierdzić że "niczego nie narzucasz". no weź się nie ośmieszaj. jeżeli jesteś ateistą to krzyż dla ciebie nie powinien nic znaczyć więc powinno być ci obojętne czy wisi czy nie dopóki nikt cię nie zmusza żebyś się przed nim modlił. tylko że ty jesteś z*****ym komunistycznym psycholem któremu się marzą prześladowania religijne i dlatego na obecność tego krzyża tak się wściekasz. dla ateisty krzyż jest jedynie symbolem religii chrześcijańskiej i nie musi na jego obecność reagować jak jakiś antychryst, jakby go w czoło palił. a skoro mamy "wolność religijną" to również dotyczy to katolików. i w ramach tej wolności nic nie stoi na przeszkodzie żeby sobie powiesili krzyż w pracy czy w urzędzie, skoro to dla nich ważne. I ty mi katolitczyku ze str 1 powiesz ze jestes wzorowym przykladem milosierdzia i zrozumienia ? :D buahahhaaa To ja juz wole miez przymieze z antychrystem niz podlym katolem -ciemnota.zaklamana baranska duszyczka,w ktorej nienawisc,msciwosc,zlosliwosc,zemsta wioda prym. To ja juz wole nie wierzyc niz zostac ostatnia meda swiata.Zlosliwa i podla.

Gość gość
Offerma niech sie pluje ile chce, a krzyze i tak znikna jak nie w tym to w nastepnym pokoleniu. czasy gdy jakas sekta sterowala glupim plebsem odchodza w zapomnienie

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
no nie bylbym taki pewny patologia sie szybciej rozmnaza bo im wiecej dzieci tym wieksza bieda a im wieksza bieda tym bardziej ludzie wierzacy :D bo licza ze bog im manne da. wszak bog dziecko dal to i bog jesc da bo bog wie co robi a prezerwatywy to narzedzie szatana :D

Gość gość
co to za nazwisko Schwalbe,to jakaś niemiecka świnia,tak?