Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polećcie mi proszę jakąś porządną pościel niemowlęcą i przewijak

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Chodzi o coś, co przetrwa dłużej niż 1 dziecię.

Gość gość
pościel z firmy "mamo-tato" czy jakoś tak. ja osobiście mam podobna kupiłam z łożeczkiem Aruś i pościel ma ponad 2 lata i nic sie nie zmienila. przewijak nie wiem, ja przewijalam na komodzie na jednorazowych podkladach i kocyku

Gość gość
o to o tą mi chodziło z tej firmy jest rewelacja wpisz sobie arus kropka pl w przeglądarce bo mi wyskakuje jako spam

Gość ElenaElena
Pościel NG Baby, przewijak Troll. Bardzo porządne, sprawdzone.

a ja polecam zdecydowanie kołderkę ( bo chyba o nia ci chodzi rozumiem?) Baby Excellent, ktora wytrwa nie tylko jedno dziecko ale zdecydowanie wiecej, a ponadtwo jest to koldra wielosezonowa:) Latem nie jest w niej za goraco, a zima natomiast jest cieplo:)

Ja mam na razie jedno dziecie ale posciel mialam feretti i potem ja sprzedalam na tablicy tracac przy tym od nowej ceny bardzo malo takze na pewno kolderka przetrwala dluzej.

wybaczcie, byc moze jestem zbyt szczegolowa, ale jesli posciel ma byc dobra to musi byc poŻądna a nie poRZądna:) taka pożądną posciela zdecydowanie jest antybakteryjna i bakteriostatyczna kolderka feretti. Maja swietna jakosc, po praniu nic sie nie dzieje a przede wszystkim dziala.