Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rude nie jest fałszywe

Co myślicie o naturalnie rudych dziewczynach

Polecane posty

Mam naturalne rude włosy, dołeczki w policzkach, troszkę piegów, bladą cerę.. i niestety astmę, na którą biorę leki i przez nie jestem gruba :c całe 10 kg nadwagi :c próbowałam każdej diety praktycznie i gówno to dało. Dobra, przejdźmy do tematu. Wiele osób mnie obraża bo jestem ruda. Rude - fałszywe. Taa -.- takie rude fałszywe może być bardziej mądrzejsze od kujona. Jprdl. no ludziee. ._. To jest tak samo jakbyśmy powiedzieli, że blondynki są głupie. To zależy które =.= Chcę wiedzieć jak oceniacie rude dziewczyny.

Gość mraauu
znalam 2 rude, jedna dosc dlugo.. grubsza, falszywa moze i nie, ale za to wredna i straszna zazdrosnica. druga chudzinka, inteligetna ale za to histeryczka, wybuchowa. ludzie sa rozni i to nie zalezy od koloru wlosow. ogolnie to o falszywosci rudych to taki gowniany stereotyp mysle. nie rozumiem jak mozna oceniac osobe po kolorze wlosow... :)

Gość mraauu
dodam ze ta pierwsza miala kompleks na punkcie swoich rudych wlosow i co chwile je farbowala na rozne kolory :P

Gość grrrrlll
Originalne i ciekawe :-)

Gość gość
Ja myślę, że część z nich ma rude myszki. :)

Gość lubierude
rude są ok, ja osobiście uwielbiam rudę c*pki :DD

Gość prawictwo pospolite125
ja mam złe skojarzenia z rudymi .. Znam taką jedną przeklina , grozi wszystkim wokół , jest agresywna i fałszywa.. Powiedziała , że mi jądra obije chyba sie mści za to że ją olewam . Nie wiem o co jej chodzi

Gość lubierude
jest tu jakaś ruda?

Gość gość
naturalnie rude są często ładniejsze od farbowanych bo pasuje to do ich jasnej karnacji

Gość gość
No ja nie przepadam za rudymi Rudy to nie kolor to charakter

Gość gość
ja jestem rudy, jestem facetem i nie zmieniłbym swojego koloru na inny i nie uważam sie za brzydkiego

Gość taka jedna malutka
zazdroszczę dziewczynom rudych włosów :) :) zazwyczaj rudzielce są bardzo ładne :)

Gość gość
Że są fałszywe że nie chce mieć z rudymi osobami nic do czynienia i że są chamskie taka prawda o rudych

Ja nie jestem fałszywa ._. Myślę, że niektórzy powinni pohamować swoją "agresję" do rudych osób. A nie je obrażać.. jprdl. Ludzie no.