Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś z MAIDSTONE

Polecane posty

Gość gość

????????????????????

Gość gość
mam jechac tam do pracy a dokladniej Kent ME17 4PG i jestem ciekawa czy tam ten packhouse w ogole istnieje bo w necie jest malo o nim informacji. Mieszkasz tam?

Gość oskarzona
Ja mieszkam nie daleko a dokladnie w Gravesend, a Dlaczego sie pytasz??

Gość oskarzona
czyzby to bylo Pakowanie owocow?

Gość gość
tak tak. to sciema ?

Gość oskarzona
A dlaczego sciema >?

Gość oskarzona
to praca w jakims farm house... o co chodzi jedz i sie dowiesz

Gość gość
no wlasnie nie wiem strasznie sie boje.. agencja europa personnel LTd organizuje prace pisze mi ten agent zeby szukac w tych okolicach mieszkania do wynajecia i zaczynac pracowac bo oni potrzebują do tego magazynu te owoce pakowac a ja sie boje ze to oszustwo nie mam jak tego sprawdzic bo nikogo tam nie mam prosze pomozcie sie czegos dowiedziec, doradzic./.

Gość gość
a ty jesteś jeszcze w Polsce?

Gość gość
tak. i nie wiem czy ryzykowac czy nie. nie chca zadnych pieniedzy kaza samemu wynajac mieszkanie jak najszybciej i sie zglosic bo potrzebuja ludzi do pracy oglaszaja sie wszedzie..

Gość oskarzona
nie masz sie czego partwic... za bardzo nie znam tej agencji ale podam ci nazwe innej agencji MC personnel tam tez oferuja taka prace a wiem ze agencja jest sprawdzona... plus ten ze mowia tam po pl.

Gość gość
nie martwilam sie do tej pory chcialam kupowac bilet i jechac ale przed chwilą zadzwonilam do kolegi ktory wyjechal niedawno do anglii praca byla sprawdzona przez agencje itd oszukali go nie wyplacili kasy chlopak nie ma jak wrocic i z czego zyc i strasznie sie przestraszylam :(

Gość oskarzona
Poczytalam troche na temat tej agencji na ich stronie... wyglada na wiarygodna :) ... mysle ze warto zaryzykowac. Jezeli boisz sie ze zostaniesz tutaj sama... Jestes dziewczyna czy chlopakiem ? po za tym nie wazne. jak chcesz to mozesz zaryzykowac podaj mi swojego maila. jak ci cos w praca tam nie wyjdzie to pomoge znalezc ci jakies miejsce zamieszkania w gravesend i tam bedziesz mogla chodzic po agencjach i sie pytac o prace. masz prawojazdy?

Gość oskarzona
Z jakiej czesci PL jestes ?

Gość gość
jestem dziewczyną. 19 lat z angielskim średnio na jeża, prawka nie mam. . wiem ze skacze na gleboką wode ale nie mam wyjscia zostalam tu calkiem sama tzn w Pollsce

Gość oskarzona
Post Code ktory podalas jest agencji a nie firmy ktorej bedziesz pracowac. za nim przyjedziesz do UK dowiedz sie czy praca na ciebie czeka i gdzie. Na poczatek tez musisz miec jakies pieniazki ze soba aby wynajac pokoj.

Gość oskarzona
Ja tez jeastem dziewczyna i mam 21 lat w Angli ogolnie jestem 9 lat. Moze bede mogla Ci Troche pomoc... A dlaczego w PL zostalas sama jezeli moge o to spytac?

Gość gość
na produkcji czy przy taśmie zarobisz jakieś 200 funtów tygodniowo (oby!) - pokój ok 100 plus dojazdy plus chemia = nędza!

Gość oskarzona
pomoge ci tyle ile bede w stanie. Nawet jezeli tam przyjedziesz. Musisz ich poprosic o papierek z potwierdzeniem ze dla nich pracujesz i od kiedy.Ten papierek bedzie jako twoj dowod na to ze daja ci prace , rowniez bedziesz go potrzebowac do otworzenia konta w banku. Wrazie gdyby ci nie zaplacili mozna zglosic sie do UK human rights - oni pomoga ci odzyskac pieniazki po za tym jak juz sie za kolegujemy pomoge ci troche jezeli tylko bede mogla. ja mam niestety tylko weekendy wolne ale w weekend tez mozemy troche zalatwic :)

Gość oskarzona
gość na produkcji czy przy taśmie zarobisz jakieś 200 funtów tygodniowo (oby!) - pokój ok 100 plus dojazdy plus chemia = nędza! xx nie tak do konca moja przyjaciolka zarabiala 300 lub 350 zalezy ile maja pracy i ile ludzi potrzebuja... jezeli zna jezyk to niech sie tylko o to zaczepi a potem moze szukac jako kelnerka. zreszta ja w bluewater w greenhithe moge jej pomoc znalezc prace w jednym miejscu wieksze pieniadze i praca na kontract.

Gość oskarzona
Ja wiem ze to dziwne ze nie znajac dziewczyny chce jej pomoc ale to dlatego ze tez bylam w trudnych sytuacjach i nikt nie wyciagna do mnie reki aby mi pomoc.

Gość oskarzona
ehh autorka sie zmyla, pewnie sie przestarszyla ze jestem jakim pedofilem czy kims tam... a ja chcialam tylko pomoc.

Gość gość
Podlasie. mysle ze oglabym wziac 500 f, Jesli nie zaczelabym odrazu pracowac kasa sie skonczy a ja nie bede miala z czego zyc szczegolnie ze nie znam jezyka dobrze. sama nie wiem zostac w Polsce i sie nie pchac tam

Gość gość
oskarzona podaj swoj skype popiszemy tam bo widze ze jestes jedyną osobą która chciałaby pomóc i nie jestes kolejną zawistną Polką która wyzywa i odradza za wszelką cene.. umiałabym Ci sie odwdzieczyc nawet tygodniowke mogłabym oddac..

Gość oskarzona
Nie mam skypa ale podaj mi swojego maila na wieczor po pracy napisze. Ja twoich pieniedzy nie chce one sie tobie na poczatku bardziej przydadza niz mi :) Nie chce nic od ciebie. Zawistna osoba tez nie jestem, kazdy w zyciu potrzebuje pomocy.

Gość oskarzona
mysle ze 500F nie bedzie z byt wiele ale zawsze cos ;)

Gość gość
gumakarolek@interia.pl to mail mojego chłopaka bo mój jest z imienia i nazwiska sama rozumiesz. Tam Ci napisze wiecej o swojej sytuacji. Mam tutaj tylko jego wiec nie do konca jestem sama ale oprocz niego wyszla taka sytuacja ze na nikogo nie moge liczyc. Mieszkam sama cale liceum sama sie utrzymuje pracowalam ciezko i uczylam sie zaocznie zeby chociaz zdac mature jakos sie udało ale dalej nie dam rady utrzymywac sie za 1200 zł w Polsce placac 500 zł rachunków i czynszu. Nawet na studia mnie nie stac chociaz chciałabym isc.

Gość oskarzona
odezwe sie dzisiaj po pracy. Jak masz na imie ?

Gość gość
Natalia. o której konczysz prace?