Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankaaaa

co to moze byc PROBLEM Z DZIECKIEM

Polecane posty

Gość jankaaaa

Moja corka ma 5 lat. I od 2 miesiecy paskudny, suchy, duszacy kaszel. Zaczelo sie mniej wiecej wtedy, gdy zaczely pylic drzewa. Dostala syrop od lekarza, ale nie momaga. Mala poza tym czje sie dobrze.

Gość jankaaaa
Nie wiem, czy to alergia, kataru nie ma ani zatkanego nosa. Jedynie duszacy, suchy kaszel.

Gość gość
w tym wieku mozesz juz jej zrobic testy na alergie, nie ma na co czekac

Gość gość
nie zawsze przy alergii ma sie zatkany nos

Gość gość
u nas było to samo cały kwiecień maj i teraz jest to samo pomógł dopiero Singulair i Zyrtec, robiłam testy niby ok al teraz mam to na nowo, alergolog powiedział jednak że u takich dzieci córa ma 4 lata testy nie są jeszcze tak wiarygodne. Poza tym skoro kaszel 2 miesiące i nie ma zmian osłuchowych to cóż innego. Wiem co czujesz też mi ręce opadają ale co mam zrobić. Teraz znowu lecimy na Singulair i jest lepiej, na pewno nie daj się faszerować niepotrzebniej antybiotykami

Gość jankaaaa
Na takie badania moze mnie skierowac pediatra? slyszalam ze w praktyce bardzo rzadko dzieciom robia takie badania. Mojej szwagierki syn mial podejrzenie astmy, nawet leki mial, a potem sie okazalo, ze ma alergie na pylenie drzew, traw. Ale jego na badania dopiero skierowano w wieku 7 lat.

Gość jankaaaa
No moja pediartra to stara baba nawiedzona, drugi lekarz nie lepszy. Pare razy sie juz nacielam, gdzie niby dziecko mialo niezyt gardla i recepta na to jak stad do Warszawy, a na drugi dzien gardlo dziwnym trafem czyste. Juz przestalam recepty wykupywac, lecze w domu, ziolami. bo na wszystko maja staly zestaw lekow-oczywiscie caly gabinet w reklamach tych lekow.