Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta po wyroku

Polecane posty

Gość gość

czy kobieta ktora spedzila 3 lata w wiezieniu ma szanse na poznanie w miare wartosciowego faceta? wiek 27 lat, dosyc atrakcyjna.

Gość gość
oczywiście ty też jesteś w miarę wartościowa? :classic_cool: :D:D

Gość gość
chodzi mi o to czy facet nie skrelsli kobiety tylko z tego powodu jesli inne rzeczy beda mu sie w niej podobac

Gość gość
Faceci z wyrokiem w tle nie są sami więc Ty jako kobieta też nie powinnaś....

Gość gość
hmm,jesli podobalaby mi sie,bylaby wartosciowym czlowiekiem,to chyba dalbym szanse,w koncu kazdy na nia zasluguje.

Gość gość
zalezy za co miala ten wyrok

Gość gość
tyle ze mi nie zalezy na facecie z wyrokiem tylko na kims wartosciowym z kim mozna planowac powazna przyszlosc

Gość gość
PROVO 0/10 :o

Gość gość
Uważasz że facet z wyrokiem nie może być wartościowy?

Gość gość
nie powiedzialam tego, chodzi mi o to ze facet po wyroku czesto wraca do swojego srodowiska i ogolnie trudniej znalezc prace po wyroku, a ja chcialabym zyc normalnie a nie jestem pewna czy z facetem po wyroku to mozliwe

Gość gość
taa jasne..sama sobie zaprzecza.Baba z wyrokiem ale faceta chce bez ,bo tylko taki moze byc wartosciowy.Kobieto,wez sie ogarnij co piszesz,bop dla mnie to kolejna prowokacja.

Gość gość
ja tylko pytam jak to jest postrzegane przez normalnego faceta, czy by mu to nie przeszkadzalo nic wiecej

Gość petra753
Ja uważam, że kwestią ważną jest to, z jakiego paragrafu ten wyrok był.

Gość kram
Bzdety i tyle.Skoro on może wrócić w takie środowisko to Ty też.Z takim myśleniem możesz sobie być atrakcyjna tylko do seksu a nie do życia.

Gość gość
nie płaciłam podatków za SU ;( :classic_cool:

Gość kram
Kobieta po zk jest gorsza niż koleś bo ta tam traci kobieca subtelnosc i delikatnosc

Gość gość
Wiec Ci odpowiadam,facet po wyroku tez moze byc najnormalniejszym czlowiekiem,dobrym mezem,ojcem.Twierdzisz,ze po wyroku,facetowi gorzej znalezc prace-a Tobie?Masz prace?Czy moze szukasz łosia,ktory bedzie pracowal na Ciebie,bo Ty jej nie znajdziesz,a trzeba sobie zycie jakos ulozyc?Jakim wyznacznikiem jest wartosciowosc wobec Ciebie wiec?

Gość gość
moja przyjaciolka z dziecinstwa, byla w areszcie 8 ms i uwazam ze w niczym jej to nie ujmuje, siedziala przez kogos i chyle czola, ze byla taka twarda, ze nigdy nic nie sypala etc dzis ma 2 dzieci, meza, jest szczesliwa i bardzo zaradna no i atrkacyjna tez

Gość kram
Podatki?to lekka sprawa :) masz duże szanse

Gość gość
Sorry ale po c**j sie czepiacie? Przeciez wiadomo ze tu nie ma problemu, a ona pyta jasno, czy osoba ktora miala wyrok odsiedziany ma szanse na kogos kto nie mial nic wspolnego z prawem, ja pier Ma szansę, każdy popełnia błędy, poza tym za różne sprawy się siedzi, nawet za honor ;-)

Gość petra753
Moim zdaniem niepłacenie podatków nie jest aż tak strasznym przestępstwem, bo podatki to i tak złodziejstwo tyle że legalne, z którego w zasadzie przeciętny obywatel nic nie ma. Gdybym była mężczyzną, wyrok za niepłacenie podatków nie byłby dla mnie aż tak straszny i mogłabym go przetrwaić na spokojnie. Gorzej gdybyś np. zabiła zwierzę (chociaż za to, to głównie grzywny dają) lub np. spowodowała śmiertelny wypadek.

Gość gość
Prędzej facet po więzieniu znajdzie NORMALNĄ!!! prace niż kobieta

Gość gość
to nie ja pisalam o podatkach, pracy w tej chwili nie mam

Gość gość
gosc dokladnie o to mi wylacznie chodzilo czy w miare ogarniety facet z praca i ulozonym zyciem nie zrazi sie do czegos takiego jesli inne rzeczy w tej kobiecie beda mu pasowac, wylacznie o to pytam

Gość petra753
Ale przecież ten "jakiś" facet będzie cię pytał za co zostałaś skazana. Udział w pobiciu na przykład to nie to samo co na przykład niepłacenie podatku. To tylko przykład. Wszystko zależy za co zostałaś skazana. Nie musisz tu pisać za co, ale po prostu pomyśl nad tym, czy chciałabyś się związać z człowiekiem, który byłby skazany za to, za co zostałaś ty.

Gość gość
Jest masa wyroków za które nie trzeba się wstydzić, podatki- a państwo nas jebie jak chce, oddajecie 70 % swoich zarobków i cicho siedzicie na d***e, jeszcze się cieszycie, barany. Spowodowanie wypadku też nie jest celowe. Wstydzić to się można- dewiacji sexualnych, morderstw, znęcania nad słabszymi, bezwzglednego krzwydzenia, okradania staruszek, bo panstwa na penwo nie- jesli juz to odbierasz swoje :D Handel narkotykami- jesli nie sprzedajesz ich dzieciom, to nie robisz nic wbrew woli innych. no to za co siedzialas? :P

Gość gość
przeszlosc chyba nie ma znaczenia,jesli zakocham sie w kobiecie,to co mnie obchodzi,co robila przede mna?Liczy sie terazniejszosc,a przede wszystkim szczerosc,i nie popelnianie kolejnych bledow.

Gość gość
nie chce wchodzic w szczegoly bo nie o to pytalam, nic z tych najgorszych o ktorych pisales

Gość gość
gosc wlasnie o to pytalam jak do tego podchodza faceci szukajac kobiety czy jesli kobieta chce zaczac od nowa to czy nie przeszkadza im to co bylo kiedys jesli inne rzeczy sa w porzadku