Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Siedze w domu jak każdy nietrakcyjny

Polecane posty

wkurza mnie to jak ktoś mówi że bym wyszedł do ludzi albo że bym znalazł sobie prace x po co mam wyjść do ludzi albo iść do pracy skoro jak do tych ludzi wyszedłem i powiedzmy miałem tą prace to się ze mnie naśmiewano x więc siedzę w domu i nic nie robię x ludzie jak są w miarę atrakcyjni to im się chce wychodzić do tych ludzi i chce się im pracować czerpią z tego przyjemność i są w większości szczęśliwi a tacy jak ja byli by tylko wyśmiewani poniżani i tyle [cześć]

Gość gość
Ale ty byłeś tylko w jednej pracy ?

Gość gość
Atrakcyjni tez siedza w domu :)

Gość gość
"skoro jak do tych ludzi wyszedłem i powiedzmy miałem tą prace to się ze mnie naśmiewano " x Skoro wolisz żyć jak menel to twoja sprawa.

Gość gość
Atrakcyjnym nie zawsze chce sie wychodzic

Gość gość
np depresja

Mi się nie chce wychodzić do ludzi :) Wolę oglądać TV słuchać muzyki grać w gry na kompie i spać do dwunastej :)

Atrakcyjnym nie zawsze się chce wychodzić do ludzi. Bez względu na to, czy ktoś jest atrakcyjny, czy za takiego się nie uważa, każdego z nas czasem dopada depresja, dołek psychiczny, brak humoru czy czarnowidztwo i lenistwo. Mi też się dzisiaj nie chciało nigdzie wychodzić, ale musiałam.

Wcale atrakcyjny ludzie nie mają jakiegoś innego życia. Kobiety może bardziej są zaczepiane. To trzeba mieć jakiś odpowiedni charakter i tak, żeby osiągnąć sukces, czy mieć wielu przyjaciół, albo duże powodzenie.

Może i się ma powodzenie, ale co z tego, spośród adoratorów nie można znaleźć tego jedynego?

No właśnie. Ble Ble to się wydaje, że jak ktoś jest atrakcyjny, czy przeciętny to już wszystko mu się w życiu udaje.

Mam kilku. Spotykam się z nimi dwa czy trzy razy w roku. Dla mnie najważniejsza jest druga połówka, której nie mam. Znajomi i Rodzina jest na drugim miejscu.

Gość gość
Rozumiem cię. Też tak kiedyś miałam nigdzie nie wychodziłam, wkurzało mnie jak ktoś mówił, żebym szła do ludzi i myślałam, że zawsze będę sama. Ale sześć lat remu poznałam na wakacjach przystojnego Hiszpana i teraz jest moim mężem.

Gość sylesyle
Atrakcyjność nie zawsze zależy od tego,jak nas inni postrzegają.LECZ my sami musimy siebie tak postrzegać,być pewnymi siebie i mimo ,ze wszyscy mamy wady,powinniśmy je respektować i z nimi żyć.Ja często słyszałam ,ze jestem ładna,może nie kwiazda ekrany,ale ładna zwyczajnie ładna.Lecz to niczego nie zmieniło,zawsze o sobie tak nie myślałam,sadziłam i nadal tak twierdzę ,ze to takie gadanie,mam pełno kompleksów a co za tym idzie wieczną depresję ,czasami nie chce mi się wychodzić ,gdyby nie to ze wiem,ze muszę,to bym się zakopała pod ziemię,mam tez mało znajomych,właściwie nie mam z kim gdzies pójść ...To nie reguła ładna brzydka ...Jesteśmy ludźmi wiele zależy od tego jakimi się sami postrzegamy

ja właściwie ich nie mam ale jak już się spotkam to też góra dwa razy w roku człowiek powinien mieć chociaż znajomych przyjaciół i się często spotykać że by nie zwariować i nie przesiadywać za długo w domu tak mi się wydaje

Nie wierzę w to, że uda mi się znaleźć drugą połówkę, bo ten facet, którego traktowałam jak kandydata na połówkę, chyba się we mnie odkochał, a ja wszystko spieprzyłam.

wiecie co jeśli ktoś jest atrakcyjny i nie ma kogoś to albo jest aseksualny albo musi być z nim coś nie tak czyli pewnie jakieś zaburzenia psychiczne bo nic innego nie przychodzi mi do glowy

Gość sylesyle
pierdoły piszecie jak dla mnie... To oznacza ,ze wszyscy co dobrze wyglądają,a są wolni,to znak że lubią się puszczać i kochać z kim się da,bez jaj albo ze są psychicznie chorzy