Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

26 letnia dziewica

Polecane posty

Gość elim
Emilka dla ciebie coś dziwnego ale nie mierz innych swoją miarą. Takie dziewczyny to Cud !

Gość gość
tylko , po 40-tce nie będzie mu już stawał lepiej sie spiesz może załapiesz się na 39 urodziny hehe

Gość gość
Kobieta sexualnie rozkwita po 30 stce, więc normalne ze długo do niego dojrzewasz a robić to dla sportu i zasady jest głupotą, niczego nie tracisz, kiedyś zyskasz kolejną przyjemność ;-)

Gość inxa
Nie sztuka wleźć do wyra komuś kto tego niedoceni.Warto poczekać na odpowiedniego :)

Gość gość
ha ha puszczalskie gorycz wylewają bo same się szybko puściły i gówno z tego mają :D

Gość gość
Moze jestes aseksualna? Ale pierwszy raz sie z czymś takim spotykam serio :P wszystkie moje kolezanki i ja miałyśmy conajmniej kilku partnerów , wiele z nich maja mezow , dzieci... mamy 25 lat

Gość gość
To warto się z mężczyznami zadawać jak tyle wytrwałaś? Zostań taka już na zawsze.

Gość gość
"Kobieta sexualnie rozkwita po 30 stce" x O ile ma męża :D

Gość inxa
Tak.dały byle komu byle dac i rozpacz z zazdrosci :-D

Gość Emilka233333
taaa czekaj na odpowiedniego , może znajdziesz w wieku 50 lat jak dobrze pojdzie . Chyba ,że nie masz potrzeby tracić dziewictwa ani z nikim sie wiazac to w zasadzie jest to Twoja sprawa tylko i wyłącznie ale opowiadając Ci na pytanie, nie to nie jest normalne bo jesteś już dorosła kobieta i nie widze powodu całej młodości przeżyc bez seksu dla zasady ,a u Ciebie na to sie szykuje bo za kilka lat mlodość minie

Gość gość
nie każda w wieku 25 lat chce się chwalić dorobkiem kilku kochanków, a koleżanek jak bym słuchała to.....szkoda słów

Gość gość
Emilka233333 _nie, niech lepiej popuszcza szpary każdemu nowonapotkanemu według twojej strategii

Gość gość
Nie chciałbym 26 letniej dziewicy. Po pierwsze na pewno jest nieatrakcyjna a do tego zdesperowana (w końcu założyła temat) i naciskałaby na związek bo czas się jej kończy a rodzinę chciałaby założyć. Nie mówiąc już o tym, że jej umiejętności społeczne leżą i kwiczą.

Gość gość
Masz czas na wszystko, martwić się będziesz jeśli nic się nie zmieni do 35 roku życia, i twoje dziewictwo będzie wbrew twojej woli ;-) Znam 31 letnią dziewicę, one się nie starzeją, sama słodycz, ale chyba aseksualna

Gość Emilka233333
inxa- ja akut straciłam z super chłopakiem i nie żałuje ... nastepnych patnerów też , rany to normalne ,że ludzie uprawiaja seks czego tu żałować? nie mam 15 lat tylko 24 ,a straciłam dziewictwo w wieku 18 widzisz w tym coś nienormalnego?

Gość gość
Emilka233333 - dzięki za bardzo dobitne słowa prawdy...

Gość dziewice gora
autorko olej te negatywne komentarze bo te co to pisza to juz jak to ladnie nazywaja mialy "paru partnerów" Kurde czym tu sie chwalic ze sie mialo wiecej h w tylku niz wlosow na glowie .Nie ma w tym nic dziwnego ! serio !!!

Gość gość
to kiedy masz zamiar robić lody jak będziesz stara po 40 tce gdy facet będzie mógł tylko dzięki viagrze ?

Gość Emilka233333
no już nie przesadzaj kilku partnerów w moim wieku to NORMA... Nie uważam w przeciwienstwie do was seksu za cos zlego , wspolczuje ,że was tak rodzice wychowali..

Gość gość
każda co się puściła parę razy szuka usprawiesliwienia, dlatego piszą "26 lat i zero seksu ?" one w tym wieku już z 10 miały

Gość gość
ile orgazmów dałas facetom ? zero .. Jesteś bezużyteczna .. Niczym zamarznięta woda na arktyce dla mieszkańców Afryki

Gość dziewice gora
Gówno wiesz jak mnie rodzice wychowali ....spójrz lepiej na swoje wychowanie !

Gość znawca obrzydliwości kobiet
mam nadzieję że ci się ułoży i nie weźmiesz pierwszego lepszego bo się będziesz bała co społeczeństwo powie o takiej starej dziewicy

Gość gość
Nie ma czym sie przejmowac, jak bardzo ci bedzie przeszkadzac i bedziesz sie wstydzic idz do lekarza i usun dziewictwo. Ludzie mają powazniejsze problemy.

Gość Emilka233333
17 partnerów seksualnych jak na mój wiek to przecież wcale nie tak dużo

Gość gość
Jeśli ktoś ma 26 lat i nigdy z nikim nie był to świadczy o tym, że jego/jej umiejętności społeczne są upośledzone. Będzie problem na bank. Na miejscu autorki szukał bym wśród starszych.

Gość Emilka233333
nie widze nic złego w moim wychowaniu , przede wszystkim nie uwazam seksu za jakieś zło ,a Ty tak ,a każdy psycholog by powiedział ,że to jest jakies skrzywienie :P

Gość gość
Przynajmniej wenerolodzy mają dużo pracy z takimi rozwiązłymi osobami

Gość gość
prawda jest okrutna drogie panie facet szukający partnerki życiowej a nie wora na spermę woli tą z mniejszym przebiegiem to logiczne

Gość Emilka233333
a psycholodzy z wami :P