Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

26 letnia dziewica

Polecane posty

Gość dziewice gora
otóz co do psychologów to znam jednego i nie powiedział mi zeby to bylo cos dziwnego (bo niby co w tym dziwnego) powiedzial ze to moja sprawa ,moje wartosci i ja wybieram sobie odpowiedni czas i moment nic na sile !

Gość gość
No tak, bo starszy zawsze na młodą poleci? nie ważne czy dziewica czy nie?

Gość Emilka233333
nikt nie ma napisane na czole jaki miał przebieg :P Jeśli uważacie ,że nie dziewica w wieku ponad 20 lat jest puszczalska to naprawdę jest z wami coś nie tak...Wiele kobiet w tym wieku jest nawet matkami i żonami

Gość inxa
Gość nie uważam,że to coś nienormalnego...jednak po co ciśniecie tak dziewczynę?Do reszty co pisały/pisali o lodach-najwyraźniej tylko do tego się nadajecie.

Gość gość
dziewice gora - i tak trzymaj ! To że wszędzie dookoła promują przygodny seks nie znaczy że trzeba to akceptować. Jeśli się ma wartość wyższe niż większość to powód do dumy

Gość gość
Nie warto miec seksu z byle kim. Lepiej poczekac na kogos, kogo darzy sie głebszymi uczuciami i z kim w razie wpadki mozna zwiazac zycie.

Gość gość
Mamy na forum 28 letniego prawiczka. Zainteresowana?

Gość dziewice gora
pozatym niektórzy moze dojrzewaja do tego wczesniej a niektórzy pozniej i nie ma co z ludzi robic wariatów !

Gość gość
A lodziary wracajcie do robienia lodow. Potem leczcie sie na opryszczke i inne świństwa.

Gość Emilka233333
lubię popuścić szpary nawet świeżo poznanym znajomym i to oznaka wyzwolenia a nie puszczanie się !

Gość gość
pomyśl o tych straconych orgazmach które miałaś dać gdy miałąś 22 lata , ale które przeminęły i nigdy nie wrócą , teraz masz 26 lat i nadal nie robisz lodów.

Gość gość
39 letni też jest jeden :D

Gość Emilka233333
15:36 podszyw...

Gość gość
musiała zaznaczyć że to potrzyw bo w jej przypadku trudno by się było zorientować :D

Gość dziewice gora
starcone orgazmy HA HA HA AH AH ile nad tym myslales ?? czegos takiego jak stracone orgazmy wogole nie ma czlowieniu

Gość gość
26 letnia dziwica to skarb.. pielegnuj go w sobie cale zycie , 50 letnia dziewica to dopiero skarb !

Gość Emilka233333
To raczej oczywiste ,ale tu siedzi tylu idiotek ,że zaznaczyłam to tak na wszelki wypadek gdyby sie nie domysliły ;)

Gość Emilka233333
seks to coś dla czego żyję ! Dzień bez dobrego bolcowanka jest dniem straconym !

Gość Emilka233333
a teraz przepraszam ale muszę kończyć bo klienci do obsłużenia czekają.

Gość gość
Twój wybór . Ja korzystam z zycia , miałam wielu partnerów bo kilkunastu i to też był mój wybór,a też jestem w podobnym wieku . Każdy zyje jak chce :) Nie widze powodu do namawiania kogoś do seksu na siłę jeśli nie chce

A kazdemu facetowi, ktorego poznasz, od razu wyskujesz z tekstem, hej, jestem dziewica...?

Gość gość
wyjątkowa dziewczyna czeka na wyjątkowego mężczyznę

Gość peter1239
Emilka jestes pustą no wiesz kim .marna i tania z dziura jak icean.nie miej dzieci bo spalą sie ze wstydu za taka matke

Gość gość
Jakim trzeba być tępym żeby nie odróżniać seksu dla przyjemności z wybranym przez siebie partnerem, który może być baardzo szczegółowo wyselekcjonowany od spania z przypadkowymi facetami dla sportu. Autorko nie czujesz potrzeby inicjacji, zdrowy organizm domaga się seksu, to jest naturalny popęd seksualny. Nie jest wielką sztuką zachować dziewictwo będą człowiekiem aseksualnym i dorabiać sobie do tego utopijne ideologie. Dziewice najczęściej nie uprawiały seksu bo nie miały ku temu okazji, często są niezaspokojone, niedopieszczone, nieszczęśliwe, zamknięte pod kloszem więc zamiast dziewczynie doradzić, żeby sobie nie odmawiała erotycznych przygód, obłędnych doznań rozkoszy i zrobiła to z którymś pociągającym mężczyzną w układzie f**k buddy, bo stałego partnera może się jeszcze długo nie doczekać, a natarczywe wiązanie się z kimś jest desperacko żenujące, to namawiają ją do dalszego czekania, powodzenia :D

Gość gość
Jakim trzeba być tępym żeby nie odróżniać seksu dla przyjemności z wybranym przez siebie partnerem, który może być baardzo szczegółowo wyselekcjonowany od spania z przypadkowymi facetami dla sportu. Autorko nie czujesz potrzeby inicjacji, zdrowy organizm domaga się seksu, to jest naturalny popęd seksualny. Nie jest wielką sztuką zachować dziewictwo będą człowiekiem aseksualnym i dorabiać sobie do tego utopijne ideologie. Dziewice najczęściej nie uprawiały seksu bo nie miały ku temu okazji, często są niezaspokojone, niedopieszczone, nieszczęśliwe, zamknięte pod kloszem więc zamiast dziewczynie doradzić, żeby sobie nie odmawiała erotycznych przygód, obłędnych doznań rozkoszy i zrobiła to z którymś pociągającym mężczyzną w układzie f**k buddy, bo stałego partnera może się jeszcze długo nie doczekać, a natarczywe wiązanie się z kimś jest desperacko żenujące, to namawiają ją do dalszego czekania, powodzenia smiech.gif http://tinypic.com/view.php?pic=168yfd0&s=5

Gość gość
wyjątkowa dziewczyna czeka na wyjątkowego mężczyznę

Gość gość
Można mieć wielu wyjątkowych partnerów seksualnych :P Ani stały związek ani ślub współcześnie nie mają żadnej wartości same w sobie. Mało to toksycznych relacji, w których jedna strona pastwi się nad drugą, upadlając ją i poniżając przy błahych drobnostkach ?

Gość gość
To fakt.Nigdy nie wiadomo na kogo trafimy.na początku zawsze jest pięknie.

Gość gościówka 26
Możemy sobie podać ręce, autorko, też mam 26 lat i też dziewica, z tym, że z czasem odpuściłam swoim ideałom, bo tego jedynego wyjątkowego mogę nigdy nie spotkać i próbowałam to zrobić z wolnymi zaufanymi facetami, przyjaciółmi, ale nie mogłam, po prostu nie wychodzi, nawet po alkoholu, bo ich nie kocham. Myślę, że żeby kogoś pragnąć, muszę go kochać, jak mam to zrobić z facetem, którego nie pożądam i nie mam nawet ochoty się z nim całować? Teraz spotykam się z takim wolnym dobrym kolegą, zwierzam mu się, jest przystojny, czuję się przy nim swobodnie, on mnie pragnie, ale nie pragnę go, pozwalam, żeby mnie popieścił, a później źle się z tym czuję. Z 2 str. nie chcę już zawsze żyć w celibacie, nie jestem aseksualna, nie wiem czy czekać za ❤️ czy zaryzykować z kimś zaufanym, mam 26 lat.

Gość gość
zgadzam się z gościem powyżej,to nie jest normalne żeby w tym wieku być jeszcze dziewicą, coś jest nie tak z twoim popędem, może faktycznie jesteś aseksualna, to jest biologia, nie da się tego oszukać i niech nikt tu nie wyzywa mnie od lodziar bo straciłam dziewictwo w wieku 21 lat i mój jedyny partner jest teraz moim mężem, mam 28 lat. Do kiedy masz zamiar być dziewicą zbliżasz się do 30?