Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewicowcy z Zielonych w Niemczech chca legalizacji pedofilii

Polecane posty

Gość gość

ja tam popieram tego typu postulaty w dzisiejszych chorych czasach kobiety sa takimi zwierzetami ze musza miec 20 centymetrow w pochwie zeby doznac "orgazmu" biali faceci maja z reguly 14 centrymetrow taki rozmiar idealnie pasowalby do slicznych jedrnych 12 latek bez sladu celulitis, tluszczu wsrod naturystow takie sklonnosci to norma niestety nasze tepe spoleczenstwo wciaz kaze uprawiac seks tylko ze starymi babami swiat i tak powoli splywa do klozetu, gdyby zalegalizowano pedofilie to moglibysmy chociaz zaznac leganie nieziemskiej przyjemnosci jako faceci, nie bylibysmy skazani na dorosle kobiety

Gość gość
Też popieram. Myślę, że dziś zdecydowana większość białych facetów ma takie skłonności, jednak zmuszona jest je ukrywać.

Gość gość
Sporo ogromnie wpływowych europarlamentarzystów takich jak pan Cohn-Bendit jest zwolennikami legalizacji pedofilii - myślę, że to kwestia następnych 10 lat.

Gość gość
Lewactwo samo się wykończy :classic_cool:

Gość gość
takie podzialy na "lewactwo" i "prawactwo" nie maja sensu idea jest godna poparcia, przynajmniej nie zylibysmy w zaklamaniu jako spoleczenstwo

Gość znawca obrzydliwości kobiet
ależ pedofilia to pociąg do takich 5-6 latek. ;)

Gość nie chcą tylko chcieli
30 lat temu jak już, pedale z niezależnej :classic_cool:

Gość gość
Co kto chce. Niektorzy wola 5 latki, niektorzy 15 latki. Kwestia gustu moim zdaniem.

Gość gość
W większości kultur takie skłonności to norma. W judaizmie i islamie 10 letnie dziewczynki są uznawane za najbardziej sexy. Dorosłe baby posuwa się tam tylko w celach prokreacyjnych. Dla przyjemności ma się takie młode.

to kwestia normalności i z*****ia. nastolatki są sexy ale pociąg do niedojrzewających dziewczynek to przesada

Gość gość
co kto lubi sa tez podobno tacy co jeszcze uprawiaja seks z 30 latkami, chociaz jakos nie chce mi sie wierzyc w ich istnienie.

najlepsze są dojrzewające a reszta to odchylenie w jedną bądź drugą stronę.

Gość gość
jestem za tym aby pedofilom obcinać przyrodzenie a każdemu wsadzonemu do więzienia żeby inni współwięźniowie wiedzieli za co siedzi

Gość gość
Kim ty jesteś żeby definiować co jest odchyleniem, a co nie? Dla mnie formą zboczenia jest seks z kobietą w wieku 30 lat i starszą.

Gość gość
gość z 19:30 tego typu hitlerowskie metody to sobie możesz jeszcze w polsce uskuteczniać albo w rosji w cywilizowanych krajach seks z dziećmi staje się powoli super-popularnym trendem.

Gość gość
pedofile do gazu

Gość gość
stare baby do gazu

Gość gość
gość z 19:33 pedofilia jest karalna, pedofile do gazu, szkoda wiezień na nich i podatków podatników

" Kim ty jesteś żeby definiować co jest odchyleniem, a co nie?" kieruję się logiką. póki dziewczyna nie ma okresu, nie rozwijają się w niej cechy seksualne nie może być atrakcyjna więc 5-6 latki nie są. dzisiejsze dziewczyny szybko dojrzewają, od razu nabywają seksualnego zachowania, ubierania i malowania się, poruszania. powinno być zniesione w ogóle sztywne prawo od kiedy jest się dojrzałym. 18 latek na pewno nie jest jeszcze dojrzały, 18 latka już dawno tak

Gość gość
pedały do gazu !!!!!!!!

Gość gość
gość z 19:35 kiedyś karalny był seks analny w większości stanów USA karalne było też wchodzenie w związki małżeńskie z murzynami nic z tych zakazów już dziś nie pozostało to tylko kwestia czasu. Unia Europejska jest już prawie gotowa do legalizacji pedofilii.

Gość gość
kobiety powyżej 25 roku życia do gazu

Gość gość
z*****łbym wszystkich pedofilii !!!! odp********e się od dzieci zboki! kutasy włóżcie między drzwi !

Gość gość
widziałem jakiś czas temu film dokumentalny o więziennictwie i pedofile i inni więźniowie się wypowiadali jak traktują pedofili w więzieniach co mnie obchodzi że seks analny był karalny, małe dziecko nie rozumie jak taki zboczony, stary perwers robi mu krzywdę, dla mnie Ci którzy myślą o pedofili to p****y trzeba ich leczyć albo izolować od społeczeństwa, najlepiej zamykać we własnym gronie niech sobie ze sobą kopulują

Gość Prawie 30letnia kobieta
Tym tematem powinna zainteresować się policja :D

Gość gość
gość z 19:38 o takich rzeczach jak legalizacja pedofilii decydują intelektualiści, parlamentarzyści europejscy elita sprawująca władzę, a nie takie stare polskie ku*rwy ze wsi jak ty.

kobiety tępią wszelkie przejawy zainteresowania facetów nastolatkami bo czują zagrożenie. OK ja rozumiem że małe dzieci to już kurrrna przesada ale nastolatki się facetom podobają. faceci boją się przyznawać bo to podchodzi pod pedofilię

Gość gość
kobiety to tępe zwierzęta które po przekroczeniu 20 roku życia stają się coraz mniej atrakcyjnie seksualnie, za to mają coraz większe wymagania i stają się coraz bardziej upierdliwie dla społeczeństwa. naprawdę nie widzę powodu, żeby przejmować się ich stanowiskiem. jeśli dojdzie kiedykolwiek do legalizacji pedofilii to z mocy ustanowionego prawa i nikt na to nic nie poradzi

Gość gość
popieram policja powinna się zainteresować tym temat i po IP sprawdzić kompy wszystkim którzy się tu wypowiadają za legalizacją pedofili bo pewnie mają na kompach filmy pedofilskie co jest karalne