Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewicowcy z Zielonych w Niemczech chca legalizacji pedofilii

Polecane posty

Gość gość
cieszy mnie że wzięłaś udział w tym wątku, twój komputer też zostanie przetrzepany

Gość gość
nikt nigdy nie zalegalizuje w DE takiej paranoi :D idioci ! ludzie by ich czapkami nakryli za samo takie myślenie co za debilny temat co za płytka prowokacja Kobiety tępią ?? dziwisz się a kto cię wychował ? pies k***a bęcwale? kto urodził kto nie pozwolił aby byle facet wsadzał ci w d**ę kutasa?? szacunku się naucz zasad nabierz !

Gość gość
Ciekawe zjawisko. Jedynymi przeciwnikami legalizacji pedofilii są tu kobiety, hehe. Czyżby obawiały się konkurencji ze strony małych dziewczynek?

Gość gość
wziąłem, nie wzięłaś, mój mogą trzepać do woli, 0 filmów i muzyki a na kompie linux siedzi

Gość gość
już się nie tłumacz, pan mundurowy sprawdzi czy oprócz pedofilii nie masz przypadkiem pirackiego oprogramowania na dysku

Gość Prawie 30letnia kobieta
Autor został skrzywdzony przez około 30-letnią kobietę :D Rzeczywiście..16,17latki są atrakcyjne..maja młode, ładne ciałka..tylko każda normalna nastolatka jest naiwna, chce być kochana..i to nie przez starego capa tylko chłopaka mniej więcej w jej wieku...a co taki stary cap może jej dać ? pieniądze? to żadna wartość, zostanie po prostu wykorzystana.. a co do 12latek? To już jawna pedofilia. 12 letnia dziewczynka to DZIECKO, przeważnie jeszcze się rozwija i nawet jesli rozwija się seksualnie to każdy negatywny kontakt może zostawić bliznę w jej psychice na zawsze.

Ja autentycznie PROSZĘ o zainteresowanie się tym tematem przez policję. Tacy ludzie stanowią zagrożenie dla waszych dzieci. Pomyslcie, że taki cap interesuje się waszą 12letnią córką :o

Gość gość
po prostu faceci którzy tu popierają pedofilie to c**y nie nadają się do związków z kobietami ani do zaspokojenia kobiet i stąd te ich chore myśli

Gość gość
jak jakis pedofil dotknie mojej corki to nie beda patrzec na sady i policje, poderzne gardlo na zywca, nozykiem, a cale wydarzenie nagram na kamere i umieszcze w necie, dla ostrzezenia dla wszystkich pedolfili, co z nimi zrobie, jak sie jakis znajdzie w moim otoczeniu....

Gość gość
gość 19:53 na linuksie nie ma pirackiego oprogramowania, wszystko darmowe i legalne :)

Poprawiło Ci humor, że mnie obrażasz :D :D :D ? Jeśli tak to gratuluję :P Ja Ci za to serdecznie współczuję, bo jesteś choryyyy i powinienes się leczyć.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"a co taki stary cap może jej dać ? pieniądze? to żadna wartość, zostanie po prostu wykorzystana.." taka prawda że równolatek jeszcze bardziej chce ją wykorzystać

Gość gość
nie dyskutujcie ze szmatą znaczy pedofilem ciotą zerem ściera gównem nie ma z kim

No a gdzie policja? bo taki wpis autora zasługuje na monitoring..nie uważacie? Przeciez taki pseudofacet aż gotuje się w środku, żeby skrzywdzić dziecko...

Gość gość
A naprawdę sprawa wygląda tak...xNiemiecka partia Zieloni domagała się w początkowym okresie swej działalności w latach 80. legalizacji seksu dorosłych z nieletnimi - wynika z raportu opublikowanego na łamach "Frankfurter Allgemeine Zeitung". Podobne tendencje występowały też w FDP.

Gość ppracownica
sodoma i gomora

Gość The last living rose
Ignoranci. Jedynymi przeciwnikami pedofilii sa kobiety bo zadna z nas nie chcialaby w wieku 8 lat byc molestowana seksualnie przez starszego faceta.

Gość gość
najgorsze że taki pedofil może też zaatakować małego chłopca

No a komu tak naprawdę służy legalizacja pedofilii ? Takim właśnie starym, napalonym capom..żeby mogli zaspokoić swoje żądze wykorzystując naiwność dziecka... na to pozwala islam...myślicie, że te 10-14 latki są szczęśliwe, że taki cap uprawia z nimi seks?! To woła o pomstę do nieba...szkoda mi tych dziewczynek i wracam myślami do czasów kiedy sama miałam 12,13,14,15 lat..

Gość gość
Ten co założył ten wątek to nastoletni troll znany pod ksywą "przemo 22", ma 16 lat i mieszka w Poznaniu. Najlepiej to gówno ignorować.

Jedynymi przeciwnikami są kobiety?! 8letni chłopiec marzy o tym, nie? :o Poczytajcie relacje dorosłych mężczyzn, którzy w dzieciństwie zostali wykorzystani...

Skąd wiecie, że 16 letni troll? moze jego ojciec, ojczym, brat, wujek..ktokolwiek może miec dostęp do tego komputera. Nie jest powiedziane, że jeden użytkownik z niego korzysta.

Odnioslam sie do postu z 19:51. W tym topicu jedynymi przeciwnikami pedofilii sa kobiety :P

The last living rose bo to forum dla kobiet :P więc wypowiadają się głównie kobiety albo pseudomężczyźni nie radzący sobie w życiu i oczywiście chorzy psychicznie, dewianci tacy jak autor :P

Gość gość
Kobieto głupkowata, podniecasz się nastoletnim trollem. Żaden prawdziwy pedofil nie pisałby o swoich skłonnościach na babskim forum pełnym debili i trolli. Idź się spalcuj, bo ci już na głowę wali od tych pedofilów.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
boicie się konkurencji ze strony 16 latek? :)

A czym mogę konkurować z 16 latką :D ? wyścigiem na ładniejszą d*pe :D i jędrniejsze cycki? hehe wiadomo, że przegram ;)

znawca obrzydliwosci a ty co tak prowokujesz? :P Nikt nie napisal, ze boi sie konkurencji ze strony 16 latek :)