Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppracownica

JAK ZDOBYĆ FACETA

Polecane posty

Gość ppracownica

Chce zdobyć faceta- 29 lat, przystojny, inteligentny, bogaty, właściciel firmy, w której pracuje. Problem jest jeden....jego żona w lipcu tego roku wziął ślub. Od następnego tygodnia wraca do pracy (był w podróży po ślubnej Dubaj, Maroko, Wyspy Kanadyjskie, Chorwacja). Co mam zrobić żebybył mój?

Gość gość
Odp*******ć się od niego ...

Gość ppracownica
Ale ja go kocham.

Gość gość
Ale on cię ma w d***e i ma żonę ...

Gość ppracownica
Żona w dzisiejszych czasach to nie problem są rozwody.

Gość wredna jędza z kropką
Poczekaj z 15 lat, może żona mu się znudzi. A poważnie - nie wpierdzielaj się między wódkę a zakąskę, nikt na tym jeszcze dobrze nie wyszedł. Jak go kochasz, to było kombinować, jak nie był żonaty, teraz po ptakach.

Gość ppracownica
Pracuje od 2 lat i dowiedziałam się że są ze sobą ponad 2 lata więc już z nią był.

Gość ppracownica
Ten facet zasługuje na miłość, dobroć, szacunek, miłość, radość, dobry seks.

Gość wredna jędza z kropką
Ale wtedy byli "tylko" parą, a teraz są małżeństwem. On jej złożył przysięgę - a jeśli ma honor, to jej dopełni. Jeśli zaś jej nie dopełni i rzuca słowa na wiatr, robi z gęby cholewę to nie jest prawdziwym facetem. Sama widzisz, trochę za późno dla Ciebie na zdobywanie.

Gość ppracownica
Zakochałam się w nim jak tylko go zobaczyłam ten tajemniczy uśmiech, te niebieskie oczy, opanowany. Jak widziałam jak on dotykał, uśmiechał się, całował jeszcze wtedy jego narzeczoną na naszym szkoleniu to po prostu płakać mi się chciało.

Gość ppracownica
Poszłam do kościoła na ich ślub. Takim cudownym głosem składał przysięgę i wyobrażałam sobie jak on składa mi tą przysięgę. Jego żona poryczala się przed ołtarzem podczas przysięgi-czyli nie chciała tego ślubu, albo robiła to z przymusu.

Gość kieccka
Teraz go razcej nie zdobędziesz bo dopiero wziął ślub, tuż po podróży poślubnej to facet zakochany w żonce, są emocje tak więc jakikolwiek bardziej zdecydowany ruch z Twojej strony sprawiłby że tylko byś się zbłaźniła. Poczekaj tak przynajmniej z dwa lata szczególnie jak urodzi się im dziecko. Wtedy najczęściej para przeżywa kryzys, facetowi brak seksu, więc taka przyjaciółka może okazać się dla niego cennym skarbem.

Gość ppracownica
najbardziej zakochałam się w jego portfelu, jak sobie pomyślę o tym Dubaju, Chorwacji, Maroko że to mogłabym być ja ehh :( jak go zdobyć :(

Gość ppracownica
O tym portfelu to podszyw.

Gość ppracownica
Jestem pewna że ona wzięła ślub dla pieniędzy. Pierścionek zareczynowy za 15 tys!!!, otwiera gabinet dopiero po ślubie a przed ślubem pracował w prywatnej klinice niby czemu dopiero teraz? Prezenciki, weekendy, spa

Gość ppracownica
Hehe podszyw się ujawnił.

Gość ppracownica
Nie lecę na kasę. Kocham go.

Gość gość
ujawnił się bo nie wierzę że nie lecisz na jego kasę, pewnie liczysz że jako żona szefa niewiele musiałabyś robić poza tym obrabiasz d**ę żonie a sama chętnie byś pewnie pojechała w tą podróż poślubną

Gość ppracownica
Pewnie że fakcie byłoby pojechać do Dunaju, Maroko, Chorwacji, Wyspy Kanadyjskie, ale to tylko dodatek. On jest ważniejszy.

Gość ppracownica
Na dzień dzisiejszy ona nic mu nie może dać. Wypina d*pe za jego kasę i taka jet prawda.

Gość gość
tak Ci się zdaje tylko że on jest ważniejszy poza tym on jest już ŻONATY zostaw go !!! znajdź sobie biednego współpracownika jakiegoś jak na kasę nie lecisz a jego zostaw

Gość gość
co Cie obchodzi co ona robi, nie Twój związek, nie Twój facet zrozum to

Gość ppracownica
Bez kasy też ciężko. On nigdy nie będzie miał problemów finansowych może spać spokojnie. Ja chce jego a nie byle jakiego współpracownika.

Gość ppracownica
Bo go tylko skrzywdzi. Wiadomo na własny gabinet stomatologiczny trzeba kasy, a ona otwiera ten gabinet dopiero po ślubie i niby dlaczego ?

Gość gość
może uzbierali na weselu, zresztą co Cię to obchodzi co ona robi, dwoje dorosłych ludzi właśnie wzięło ślub, daj im być szczęśliwymi a nie myślisz jak swoją d**ę na jej miejscu posadzić

Gość ppracownica
Mają bogatych rodziców. On na pewno nie zbierał bo w marcu kupił nowe auto za 1500 tys, a w styczniu mieszkanie.

Gość evil
Ty jestes stuknieta dziewczyno, przeciez On nawet na Ciebie nie spojrzy , ma wszytsko czego mu potrzeba do szczescia a Ty chełpisz sie na jego kase i myslisz, ze facet z taka pozycją zepsuje sobie reputacje od razu po slubie

Gość gość
Zarób tyle co on i dopiero startuj do niego.

Gość ppracownica
Nigdy nie zrobię tyle co on. Co ona mu może dać? D**y ?

Gość gość
jak 20:31 to nie podszyw to widać jak Ci nie zależy na jego kasie :) kurde ale Ty się interesujesz ich życiem, co kiedy kupił, kupił to dla siebie, dla własnej żony, pogódź się z tym że nie będzie z Tobą i nie knuj jak rozbić to małżeństwo