Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppracownica

JAK ZDOBYĆ FACETA

Polecane posty

Gość gość
zgadzam się, on jest z Panią stomatolog to nie Twoje progi, Ty to możesz startować co najwyżej do jakiegoś firmowego magazyniera albo kierowcy i marzyć o wakacjach nad bałtykiem :)

Gość ppracownica
On powinien mieć żonę którą go kocha, szanuje, wspiera, robi wszystko tylko dla niego .

Gość Ania3216789
A skąd wiesz, że takiej właśnie nie ma?

Gość gość
może już taką ma, skąd wiesz że ona mu tego nie daje i że Ty byłabyś lepszą żoną, może to właśnie ona jest lepszą żoną niż Ty byś była poza tym już po zawodach, ślub był więc daj sobie spokój i zajmij się Zdziśkiem z magazynu

Gość ppracownica
Tylko tą ,,pani stomatolog" hajtnela się dla kasy. Gabinet dopiero po ślubie otwiera- i za kogo kasę pewnie za jego.

Gość ppracownica
Ona pracuje od 8 do 18 i kiedy mu ciepły obiad ugotuje, kiedy posprzata ?

Gość gość
stać ich będzie na kucharkę i sprzątaczkę zresztą co Cię to obchodzi ?

Gość ppracownica
On się marnuje w tym związku.

Gość Ania3216789
Nawet jeśli za jego kasę, to co ci do tego? Z jakiegoś powodu jednak wybrał ją. Może sobie przekalkulował, jak przyszła pani stomatolog "rokuje na przyszłość"? Tym bardziej, że gabinet już ma więc to jest tylko kwestia czasu, kiedy zacznie trzepać niezłą kasę. Co z tego, że w gabinecie za jego pieniądze? (Jeśli w ogóle za jego.) A ty jakie masz widoki na przyszłość?

Gość gość
nie twoja broszka, był z nią ponad 2 lata więc raczej chciał się z nią ożenić skoro wziął z nią ślub, a Ciebie chyba nie kocha skoro nie zerwał dla Ciebie ze swoją dziewczyną więc na co Ty jeszcze liczysz ?

Gość ppracownica
Będę pracować dalej u niego. Przeliczył czyli jednak ślub dla forsy.

Gość ppracownica
2 lata to kropla w morzu.

Gość gość
http://www.misspolka.pl/profil-19687.html PROSZĘ o POMOC - 1 MINUTKĘ.. Jeśli uważasz że zasługuję na to aby reprezentować woj. łódzkie na wyborach MIssPolka2013 zagłosuj Wystarczy mieć aktualny adres email Po oddaniu głosu podaniu imienia i adresu email proszę zalogować się na skrzynkę i potwierdzić link wchodząc w niego.Będę baardzo wdzięczna Buźka ;*

Gość Ania3216789
Dziewczyno, tu jest tylko takie nasze gdybanie... Przeliczył czy nie przeliczył, co za różnica? Jakby nie było, to żadna z możliwości nie działa na twoją korzyść - jeśli wziął z nią ślub z rozsądku, to nie jesteś w stanie mu go odbić, bo nie będziesz zarabiać tyle, co ona. Jeśli wziął z miłości, to też nie masz szans, bo znaczy że ją kocha skoro się z nią ożenił i nie zostawi jej tak po prostu dla jakiegoś szaraczka. No sorry.

Gość gość
tu Ci nikt nie powie czy to ślub dla forsy ale jakie to ma znaczenie dla Ciebie ?

Gość ppracownica
Dla mnie duże. Jej rodzice mają swoją firmę kupili jej mieszkanie. Jego rodzice są dyrektorami noego wiem czego, ale też kupili mu mieszkanie, auta zmienia jak rękawicZki.

Gość gość
ale co Cię to obchodzi ? jak nie poderwałaś go przez te 2 lata to teraz tym bardziej nic nie zdziałasz, zaczynam myśleć że jesteś jakąś natrętną wielbicielką

Gość ppracownica
Jak byliśmy na szkoleniu jezu jakie ona ma ciuchy. Raz siedzieliśmy w restauracji ja z zwykłych dżinsach ona mała czarna z koronki, szpilki osunął jej krzesło. Miał takie cudowne spojrzenie jak byliśmy na spacerze po mieście cały czas obejmował ją. A mi serce się krajalo.

Gość ppracownica
Uśmiechałam się, ubierałam się w bluzki z dekoldami że aż mi cycuszki wychodziły a on nawet nie spojrzał nawet upodabniałam się do niej głupie to było wiem.

Gość gość
jesteś cichą wielbicielką, to nie miłość to zauroczenie, daj sobie spokój i przestań marzyć

Gość ppracownica
Raz chyba nawet seks w biurze uprawiali on nie dokonać zapiete guziki w koszuli miał, ona trochę nie ogarnta z jego gabinetu wyszła.

Gość gość
no widzisz a na Ciebie nawet uwagi nie zwracał a Ty wciąż marzysz, jest sens ?

Gość ppracownica
Nie wiem w czym ona jest lepsza odemnie.

Gość gość
może jest ładniejsza, może jej charakter bardziej mu odpowiadał a może on w ogóle nie zdaje sobie sprawy że Ty coś do niego czujesz więc was nie porównuje, porównywać to on by mógł jakbyś zrobiła jakiś krok w tym kierunku żeby go poderwać a on by Cię odrzucił a z tego co piszesz to się do niego tylko uśmiechałaś co on mógł różnie odebrać zresztą teraz to i tak nic nie zmienisz, przestań analizować tylko zapomnij o nim i poszukaj sobie innego

Gość ppracownica
W czym ona jest lepsza ?

Gość ppracownica
Mamy wspólną znajomą i spytałam się jej jaka ona jest -uparta, wesoła, kocha Chorwację tak jak on,

Gość ppracownica
A tak dokładnie to jest jej koleżanka z liceum teraz już się nie widują

Gość gość
może napisz jak dobrze znasz się z szefem, ile on o Tobie wie, czy zna Twój charakter, jak tylko po cichu się w nim podkoc***esz to niepotrzebnie się do niej porównujesz bo on Cię nawet dobrze nie zna

Gość ppracownica
Mówiłam mu że ładne ma perfumy, ładna koszula itp. Ale on zawsze odpowiadał ,,Dziękuje" i nawet nie odwiedzał się.

Gość Ania3216789
Jest bardziej przebojowa, zadbana, może ładniejsza (tego nie wiemy), ma ładniejsze ciuchy, pieniądze, przyszłościowy zawód. Pewnie i w łóżku im się nie nudzi... A ty, w czym jesteś od niej lepsza?