Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tammmm

Czy da sie schudnąc 3 kg w tydzien

Polecane posty

Gość taka tammmm

Wątpie czy mi sie to uda ale czy sie da? ja schudłam juz 7 kg w niecałe 2 mies. Facet ktory mi sie podoba wraca za tydz. chciałam żeby sie zdziwił ..jezeli to mozliwe to mozecie mi powiedziec jak? nie piszcie ze jestm glupia..jak sie nie da to trudno ;)

Gość gość
Da się przez 3-5 dni jedz same jabłka i pij dużo wody:) pomoże napewno:)

Gość mleko matki
da sie oto przepis; glodówka+srodki przeczyszczajace+sauna potem nadrobisz dwa razy tyle :P

Gość taka tammmm
dzieki :) ogolnie to juz myslałam ze ktos napisze, ze jestem glupia i sie odchudzam dla faceta. Prawda jest taka ze wlasnie on mnie zmotywował zebym w koncu d*psko ruszyła i jest efekt, ale wiem ze by byl ze mnie dumny jakbym schudla nawet 2 kg ;) juz nie mam nadwagi ale mialo byc rowne 60 kg ;)

To nie wiedzialam, ze na spotkaniu z facetem na dzien dobry wskoczysz przy nim na wage, zeby sie pochwalic... A teraz tak powaznie. Motywacje masz fajna, tylko bierzesz sie do rzeczy od d**y strony. Owszem, jesli zastosujesz jakas restrykcyjna monodiete, zjedziesz sobie przewod pokarmowy srodkami przeczyszczjacymi i wypocisz sie w saunie, to jest szansa, ze waga pokaze Ci po tygodniu 3 kg mniej. Ale tylko waga. Realnie (w sensie - z tluszczu) jestes w stanie stracic w tym czasie jakis 1 kg, moze minimalnie wiecej, a reszta to bedzie utracona woda, ktora galopem wroci. A co najwazniejsze, nie bedzie efektu wizualnego, o ktory pewnie w tym momencie najbardziej Ci chodzi.

Gość gość
ja schudlam 7 w 14 dni na 1 fazie south beach , pozniej na nastepnej znowu ok 5 wiec sie da jak sie chce