Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lollita

Spotkanie ze starszym facetem Ale w jakim celu

Polecane posty

Gość Lollita

Witajcie,Mam 19 lat mieszkam na małej wiosce i zalogowałam sie na stronie zeby znalezc prace mypolacy.de.Tam dałam kilka fotek i wogole wszystko na zamiar zeby znalezc prace co sie okazalo pare dni temu dostalam wiadomosc od pewnego mężczyzny co sie okazalo niedoż ze z***biscie przystojny,miły,mądry,wogole robi super wrażenie tylko że...ma 37 lat*-wyglada jak mlody bog bez kitu nawet na skayp jak gadalismy,chce mi tez zalatwic w niemczech Prace.Tylko tak on mieszka w niemczech a najlepsze co wyniklo ze sluzbowo musi przyjechac do Polski ,akurat tu blisko mnie.ZAPROPONOWAL spotkanie:OO za 3 dni ja zrobilam galy ,bo super nam sie gada i wogole..ale jest troche za stary nieuwazacie,co wogole moi rodzice by powiedzieli,Co ja mam z nim wogole robic,przeciez to konflikt pokolen hehe.no sama niewiem :O jeszcze cos zaiskrzy,a ja jeszcze bede tego zalowac :/fajny jako kumpel ale podejrzewam ze to wszystko bezinteresowanie nierobi..:/

Gość Lollita
To tylko nick wymyślony na poczekaniu xd

Gość gość
Wywiezie Ciebie do jakiegos domu publicznego jeszcze. Takie czasy. Nie ma nic za darmo i nic latwo nie przychodzi.