Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antyszmaciarz

Czy dziewczynom imponuje facet potępijący puszczanie się kobiet

Polecane posty

Gość Antyszmaciarz
Ja nie chcę pytać o szczegóły, tylko te z kontrowersyjną przeszłość zniechęcać do siebie

To może mój o swoich poglądach już na pierwszej randce, np. coś w stylu "Wiesz maleńka, jak dziewczyna nie jest dziewicą, od razu ją skreślam, ponieważ czuję obrzydzenie" :)

Gość znawca obrzydliwości kobiet
kobiety nie są moralne i jak facet potępia je za niemoralność to są wściekłe na niego. nie cierpią takich!

Gość gość
Mi nie imponuje, raczej świadczy dla mnie o dziwnych kompleksach i charakterze starej baby która całymi dniami wygląda przez okno, pluje na "dzisiejszą młodzież" i zbytnio się interesuje życiem innych.

Kobieta od razu wyczuwa, z iloma dziewczynami sypiał facet, którego poznała. Niektórzy faceci nawet sami mówią i się przed dziewczyną przechwalają, że miał 8 czy 10 partnerek seksualnych i z dwoma uprawiał seks analny- fuj. Z oczu można dużo wyczytać, czy ktoś będzie zdradzać, czy nie, czy lubi seks analny/oralny, czy miał dużo partnerek. Aby to zauważyć, trzeba się trochę znać na czytaniu z oczu i twarzy. O takie szczegóły, możesz zapytać Athelgasta, który na tym się bardzo dobrze zna. :)

Gość Antyszmaciarz
Nie mam kompleksów, tylko nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną która z nowo poznanym facetem poszła szybko do łóżka

Rozumiem. Ale nie wiem, jak to można sprawdzić. Według mnie jest to niemożliwe do zbadania.

Gość Antyszmaciarz
Nie jestem typem super przystojniaka, z którym kobieta pójdzie do łóżka od razu

Gość Antyszmaciarz
Jestem normalnym chłopakiem, nie dyskomułem. Skoro mam czekać, to nie chcę panny która poszła z innymi od razu

Dobra jak już znajdziesz jakąś dziewczynę wtedy napisz temat o niej i będziemy się zastanawiać czy jest puszczalska, ok? Bo nie ma co się rozwodzić, skoro nigdy możesz nie spotkać dziewczyny.

chlopie . z czasem jak bedziesz starszy to przestanie ci przeszkadzac mysl ze ja ktos mial inny . a jak chcesz dziewice i wyznajesz takie zasady sam jestes prawiczkiem . zapraszamy do wspolnoty kosciola katolickiego . sa tu ludzie wyznajacy podobne zasady .

Dobra jak już znajdziesz jakąś dziewczynę wtedy napisz temat o niej i będziemy się zastanawiać czy jest puszczalska, ok? Bo nie ma co się rozwodzić, skoro nigdy możesz nie spotkać dziewczyny.