Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antyszmaciarz

Czy dziewczynom imponuje facet potępijący puszczanie się kobiet

Polecane posty

Gość Antyszmaciarz

Mówię o porządnych dziewczynach, a nie o tych które same się puszczają (uprawiają seks bez związku, chodzą z facetami szybko do łóżka, często zmieniają partnerów) :)

Gość gość
Nie. Wkurzają mnie faceci, że się interesują cnotliwością całego narodu kobiecego, zamiast interesować się sobą i ewentualnie swoją kobietą.

Gość Antyszmaciarz
A jak facet aktualnie nie ma kobiety i boi się, że może trafić na puszczalską, "przechodzoną"?

Gość zanjepokojona
Nie. Nie dość, że nie imponują, to jeszcze ich nie toleruję.

Gość gość
Przecież na żadną nie trafisz.

Gość Antyszmaciarz
A jak facetowi zależy, żeby mieć porządną dziewczynę i chce odstraszyć te puszczalskie?

Gość cysorz to mo klawe zycie no i
a czy chlopakom imponuje dziewczyna potepiajaca puszczanie sie facetow?

Gość gość
Tacy faceci irytuja, a nie imponuja! Do tego jeszcze sa naiwni myslac, ze znajda dziewice plus wierza, ze ich drugie polowki mialy TYLKO jednego faceta przed nimi... jasne...haha

Gość 6788000
nie, dziewczynom imponuje facet potępiający swoje własne potencjalne puszczalstwo i pilnujący tego, co sam ma w spodniach

Gość gość
To zależy od faceta i tego, czy sam się dobrze prowadzi. Najbardziej denerwuje mnie hipokryzja niektórych facetów za żony chcą mieć najlepiej dziewice, ale sami prawiczkami nie są, a najgorsi są Ci, którzy pół okolicy ,,przelecieli'', ale żonę chcą mieć porządną.

Gość Antyszmaciarz
Nie ukrywam, że zależy mi na dziewczynie z niezbyt dużym przebiegiem i szukam recepty na znalezienie takiej

Gość 6788000
"A jak facetowi zależy, żeby mieć porządną dziewczynę i chce odstraszyć te puszczalskie?" x to niech sam się dobrze prowadzi i czeka z seksem tyle ile uważa, że powinien, wtedy jak trafi na nie swoją ligę to prawdopodobnie laska stwierdzi, że jest nienormalny/niemęski/ona nie pociąga go i sama odpuści, a dla tzw. porządnej będzie to normalne

Gość Antyszmaciarz
Bo dlaczego mam znosić, że dziewczyna przy pierwszym seksie z nowym partnerem pozwalała sobie niedawno poznanemu facetowi w tyłek wkładać?

Gość Antyszmaciarz
Nie boję się kobiet, nie chcę tylko trafić na minę. Nie jestem zwolennikiem kotów w worku

Gość Antyszmaciarz
Dziewczyny dziś różne rzeczy wyprawiają, koło 25tki mają za sobą różne akcje

Facet, który nie akceptuje puszczalskich dziewczyn, jest okej. Tylko prawda jest taka, że żadna Ci się nie przyzna, czy przed Tobą sypiała z kimś, czy jest dziewicą. Ta, co sypiała nawet z jednym, może Ci powiedzieć, że jest dziewicą.

Gość gość
A mnie tylko zastanawia jak zamierzasz to sprawdzic hmm? na pierwszej randce zapytasz z iloma spała? to coś czuje że następnej randki nie bedzie poniewaz nawet jakby byla dziewica to takie pytania sa uwlaczjace. a tak poza tym mozesz nigdy sie nie dowiedziec prawdy i chyba to cie boli ze zakochasz sie w kobiecie i nie bedziesz wiedzial :P wiec skoro zakaldasz takie durne tematy to tego ci wlasnie zycze :P zebys zakochal sie w pannie kotra miala jakas przeszlosc :p

Gość gość
Wyznam Wam szczerze, że mam 21 lat i jestem ,,bez przebiegu'' jak, to nazywacie choć okazje się zgadzały. Dlaczego? otóż, że trafiałam na samym porywczy, albo na nieodpowiedzialnych facetów. Zawsze zadawałam sobie pytanie czy w razie ,,wpadki'' byłabym w stanie wychować z tym facetem dziecko i zawsze odpowiadałam, że nie. Dlatego wolę być dziewicą do końca życia niż panną z dzieckiem, albo kolejnym numerem na liście podrywaczy. Szanuję się, bo kto mnie będzie szanować jeśli sama się nie będę szanować. Osobiście nie szanuję dziewczyn, które na pierwszej randce oddają się facetowi, ale dziewczynę, która była w 5 stałych, poważnych związkach nie nazwałabym dziw**

Gość Antyszmaciarz
Nie uważam, że brak przeszłości to taka wada. Czekam na odpowiednią partnerkę i się nie rozdrabniam. A zakochać się nie tak łatwo i myślę, że nie znając przeszłości bym do kobiety podchodził mocno na dystans

Jeszcze dodam, że nawet jakbyś poznał dziewicę, i ona by Ci powiedziała, że jest dziewicą, to się założę o słonia w złotej klatce, że byś ją olał, i szukałbyś następnej. Więc, jaki jest sens szukania haczyków w dziewczynie, którą poznajesz? Jak się kogoś kocha, to przeszłość nie jest ważna.

Ja nie szanuję osób co mają ochotę na seks na pierwszej randce i nie widzą nic w tym złego ale tego nie robią bo nie wypada, albo boją się co facet o nich pomyśli :P

Gość gość
Beruthiel- tu się z toba zgodze, autor chyba każdej potencjalnej kandydacce powinien wręczać kwestionariusz :P ilu mialas partneroe/ czy robilas z nimi to i to? no jaaaa

Gość Antyszmaciarz
Człowiek nie zakoc***e się od razu. LesnySłodziaczek, czasem lepiej się powstrzymywać, niż mieć 8 penisów w tyłku

Antyśmieciarzu, czy jak Ci tam :P:P:P nie uda Ci się nigdy sprawdzić, która się puszczała, a która nie. To jest straszne, zaczynać znajomość od d-u-p-y :-D Myślałam, że jesteś facetem na poziomie, ale widać, myliłam się... :P

Gość Antyszmaciarz
Przeszłość seksualna kobiety może być drażniąca

Gość gość
no pewnie, że tak, trudno żeby mi się podobało gloryfikowanie szmat, no nie?