Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wykorzystanaaa18

Czy wszyscy starsi mężczyzni postępują tak z młodszymi kobietami

Polecane posty

Gość wykorzystanaaa18

Zostałam wykorzystana,przez kogoś kto wydawał mi się "księciem z bajki"...Jestem kilka miesięcy po osiemnastych urodzinach,ponad rok temu poznałam wspaniałego mężczyznę (jak mi się niegdyś wydawało),poznaliśmy się w dodatku w niezwykłych okolicznościach,od początku znaleźliśmy wspólny język,mimo iż on jest starszy ode mnie o 14 lat.Zupełnie nie zwracałam uwagi na tę różnicę wieku,bo jak mi się wydawało połączyły nas niezwykle silne uczucia,zakochałam się i zaangażowałam w ten związek bez reszty... Nie byłam w stanie nawet nic zjeśc,gdy nie było go przy mnie,tak jakbym nie mogła normalnie egzystowac gdy mi go brakowało. Fabian(tak go nazwę),pracuje w Strazy Granicznej,często ma służby ...I właśnie podczas jego pobytu w pracy,dowiedziałam się od kogoś bliskiego,co naprawdę robił za plecami mój "książe"... Okazało się,że poznawał przez ten cały rok inne młode dziewczyny,naiwne i głupie jak ja...A najgorsze jest to,że niektóre z nich jak się dowiedziałam,są dużo młodsze ode mnie.Dopiero teraz zaczęło do mnie docierac jak spaczoną psychikę ma ten mężczyzna,którego wciąż tak bardzo kocham. Nie wiem czy jego zachowanie wynika z natury,czy wszyscy starsi mężczyzni postępują tak z młodszymi kobietami,czy chodzi o jakieś wzorce wyniesione z domu... Zastanawiałam się,dlaczego tak robi,przecież nie brakowało mu ani czułości,ani miłości,ani rozmowy...Miał wszystko,oddałam się mu bez reszty,duszą i ciałem... Najgorsze jest to,że ja nie jestem zła...Nie dociera do mnie to co się stało,czuje się wciąż zszokowana i nie dowierzam...Nie chcę zmarnowac sobie życia,a jednocześnie nie wyobrażam sobie życia bez niego... Jestem bezradna...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować