Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie wolicie

Polecane posty

Gość gość

faceci bardziej lubią takie poważnie myślące dziewczyny i odpowiedzialne czy bardziej spontaniczne i nieprzewidywalne?

Gość gość
z napedem hybrydowym

Gość znawca obrzydliwości kobiet
i z rozdwojeniem jaźni

Gość gość
ale ja pytam poważnie jak byście mieli do wyboru dodę czy np. cichopek to co byście wybrali

wybrali do czego? :classic_cool:

Gość gość
Przede wszystkim interesują mnie dziewczyny zdroworozsądkowe, które nie rozumieją ludzi którzy nie mają dystansu do siebie i do innych, łatwo popadają w histerię i tym podobne stany emocjonalne, sam jestem nerwusem, jest jedna dziewczyna, która potrafi rozładować moje złe emocje i wyobraźcie sobie że robi to werbalnie (nie oralnie - celowo zniżam się do poziomu większości kafeterian) a co do pytania, to myślę że taka super odpowiedzialna kobitka jest nieco zbyt nudna, lubię takie powiedzmy na co dzień ułożone, odpowiedzialne, które lubią zażartować i rozluźnić atmosferę.

Gość gość
Najlepiej takie,które będą na tyle inteligentne,żeby umieć się zachować w każdej sytuacji . Będą uroczo dziewczęce i roztrzepane,ale też spokojne i poważne jeśli tego będzie wymagać sytuacja.

na poważnie - jeśli chodzi o normalny związek, to pytanie jest źle zadane. raz że jedno nie wyklucza drugiego, a dwa - człowiek nie wiąże się z czarno-białymi cechami, które wymieniłaś, tylko z osobą, która albo go pociąga i urzeka jako całość, albo nie

doda i cichopek :D prawdziwa wojna światów. nie znam prywatnie, nie oceniam. zależy od faceta, jesli jest na etapie zabawy jeszcze, to doda. jeśli na budowaniu rodziny to cichopek.